V Maribor se vrača mali maraton

posted in: Novičke | 0

Urbani dobrodelni tek Porsche Maribor Run4Motion bo v mesto ob Dravi vrnil tek na 21 kilometrov, ob tem pa tudi teke na 13 kilometrov, 5  kilometrov in posebne teke za otroke, starejše in invalide. Polovico zneska zbranih prijavnin bodo organizatorji namenili Rdečim noskom, ki otrokom v bolnišnicah že vrsto let vračajo nasmehe.

Tekaška prireditev bo v nedeljo, 26. maja 2019, povezala večino predelov mesta s poudarkom na razvoju zelene mobilnosti.

RUN4MOTION – urbani dobrodelni tek PORSCHE MARIBOR ponuja kar 4 različne trase:

  • Urbani polmaraton – 21 km
  • Najdaljša desetka – 13 km
  • “take it easy” petka – 5 km
  • Junior, Senior in Stroller Run – 1 km

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Še ena novost v Mariboru?

TEKAŠKE PRIPRAVE!

Potekale bodo pod strokovnim vodstvom BODIFITA in ambasadorjev teka imajo en in edini cilj – pripraviti vse tekače na najboljšo tekaško izkušnjo v mestu Maribor na dogodku Run4Motion.

Teči z nami in si skozi priprave pridobi dobro fizično pripravljenost, pridobi na mišični masi in vzdržljivosti, pridobi koristne informacije o opremi, testiraj najboljše tekaške produkte na trgu, izkoristi popuste in se “spravi” v formo za dogodek Run4Motion.

Treningi bodo potekali vsak torek s pričetkom ob 17.00, vsak prijavljeni prejme vse informacije na e-pošto info@run4motion.com, vezano na izbiro paketa Free ali Pro. Prijavi se tukaj in skupaj z nami premaguj kilometre vse do 26. maja.