Run4motion v še boljši in še večji ediciji!

posted in: Novičke | 0

Po uspešnem premiernem dogodku edinega mariborskega polmaratona, 31. maja 2020 prihaja še večja in še boljša edicija. Z veseljem sporočamo, da so po mesecih priprav, PRIJAVE za drugo izvedbo urbanega polmaratona RUN4MOTION že odprte. Maraton bo tudi letos obarvan dobrodelno.

Izberite svojo najljubšo traso na enem izmed največjih tekaških dogodkov v Mariboru in se domov odpeljite z novim GOLF 8!

– “take it easy” petka (5 km)
– najdaljša slovenska desetka (13 km – ekipno in posamično)
– urbani polmaraton (21 km).

Za vas smo pripravili tudi krajši, 100 m dolg tek za starostnike in invalide na vozičkih, ter otroške teke, ki bodo tudi v treh različnih dolžinah (250 m, 500 m in 1 km).

PRIJAVNINA znaša le 10 € za tek na 5km, 13km in 21km, del zneska vplačanih prijavnin bomo podarili v dobrodelne namene. Ostali teki so popolnoma brezplačni! V štartnem paketu vas bo pričakal poln “goody bag” in priložnost, da odpeljete domov čisto novega GOLF-a 8!

Ker pa je do tega še veliko časa, vam priložnost za avto ponujamo kar takoj! Izmed vseh, ki se bodo na dogodek prijavili do 16. 2. 2020, bomo izžrebali nekoga, ki se bo na zimske počitnice lahko odpeljal z najnovejšim vozilom Volkswagen!

Se vidimo na eksploziji teka in zabave, 31. maja v Mariboru!