AKTUALNO – odprta smučišča

posted in: Novičke | 0

Od sobote, 6.2.2021, so smučišča lahko odprta po vsej Sloveniji. Od ponedeljka, 15.2.2021 lahko smučarji dostopajo do vseh smučišč po Sloveniji, saj se odpravlja omejitev gibanja na občine.

Uporaba žičnic in njim pripadajočih smučarskih prog je dovoljena le tistim osebam, ki predložijo negativni test na COVID-19, opravljen v Sloveniji in ki ni starejši od 7 dneh, ter otrokom do vključno 12. leta starosti v spremstvu staršev. Nekatera smučišča tudi ponujajo hitro testiranje na smučišču, vendar ne VSA! Test pa ni potreben za tiste, ki so že bili cepljeni oz. so covid-19 že preboleli in je preteklo več kot 21 dni od opravljenega testa, ne pa več kot 6 mesecev

Izjema za smučanje brez testiranja velja za profesionalne športnike, trenerje in drugo spremljevalno osebje za izvedbo tekem in treningov.

Seznam smučišč (glede na regije):

PODRAVSKA

Smučišče Mariborsko Pohorje – smučanje do doline, nočno smučanje trenutno ni možno. Omogočeno je tudi brezplačno hitro testirenje vse dni (razen ponedeljek) med 8h in 12h v prostorih smučarskega servisa.

Smučišče Jakec-Trije kralji – Odprto med 9h in 16h. Hitro testiranje v ZD Slovenska Bistrica od ponedeljka do petka med 14h in 16h, med vikendom med 7h in 8h.

SAVINJSKA

Smučišče Rogla – obratujejo vlečnice Uniorček 1 in 2, Košuta, Jasa, Ostrušica 1 in 2 ter sedežnica Planja. Urejena je tekaška proga za drsalno tehniko. Na smučišču je za prevzem hrane in brezalkoholne pijače odprta picerija Panja.

Smučišče Celjska koča – med tednom je odprto od 15h do 20h, med vikendom med 9h-20h. Brezplačno testiranje je v dvorani Golovec od torka do petka med 13h-15h.

Smučišče Janina-Rogaška Slatina – Vlečnica deluje od pon-pet med 16h – 20h, v soboto in nedeljo od 9h do 20h.

Smučišče Golte odprto od 12.2.2021 naprej, blagajna v Žekovcu bo odprta med 8 – 16h, nihalka prične voziti ob 8. uri, žičnice pa ob 9. ure naprej. Brezplačno testiranje bo potekalo na spodnji postaji nihalke v Žekovcu ob petkih, sobotah in nedeljah med 7:30 in 12:00.

KOROŠKA

Smučišče Kope – odprte so skoraj vse naprave in večina prog. Hitro testiranje je omogočeno na vstopni točki Pungart na Kopah med 8 – 12h vsak dan. Smučišče je odprto od 9:00 do 20:30, od 18:00 naprej je nočna smuka.

Smučišče Ribniško Pohorje – smučišče se odpre v soboto, 6.2.2021. Modra proga in otroški poligon bosta odprta od 13.2.-21.2.2021 vsak dan med 9h in 16h. Brezplačno testiranje na smučišču 13.,14.,18.,19.,20., in 21. 2. med 8:30 in 10:30 na recepciji apartmajskega naselja.

Smučišče Bukovnik – smučišče trenutno ne obratuje.

GORENJSKA

Smučišče Krvavec – obratujejo skoraj vse naprave. v torek, petek in soboto je možno nočno sankanje – potrebne so predhodne prijave.

Smučišče Kranjska Gora – med tednom deluje vlečnica Mojca 2 in sedežnica Dolenčev rut, med vikendi pa še dodatno Mojca 1, Kekec in Vitranc 1. Hitro testiranje je možno med 9. in 14.2.2021 med 8:30 in 11:30 – cena testa je 15€.

Smučišče Mojstrana – omogočeno nočno smučanje med 17:30 in 20:30 od petka, 12.2. in do ponedeljka 15.2. V soboto in nedeljo bo možna tudi dnevna smuka.

Smučišče Vogel – gondola deluje od 8 -17h, delujoče naprave so Orlove glave, Zadnji Vogel, Storeč, Kratki plaz, Konta in Brunarica. Hitro testiranje je omogočeno v avli doma J. Ažmana v Bohinjski Bistrici v ponedeljek in sredo med 8h in 9h ter v petek, soboto in nedeljo med 7 – 10h.

Smučišče Velika Planina – nihalka deluje med 8:30 in 17:00, sedežnica med 9:00 in 16:15. Odprta je gostilna Zeleni rob za osebni prevzem hrane in pijače. Hitro testiranje je možno vsak dan od 8:00 do 12:00 (cena je 5€). Možno je tudi nočno sanjkanje v petek in soboto (obvezne predhodne prijave). 

Smučišče Zatrnik – deluje samo med vikendom od 9h do 16h.

Smučišče Soriška Planina – naprave obratujejo od 9h do 16h, urejene so tekaške proge in sankališče. Gostišče Lajnar je odprto za pzrevzem pijače in hranje. Hitro testiranje je možno v ZD Železniki (moder kontejner) pon. – pet. 7 – 9h in 12.30 – 13h, sobota/nedelja od 7.30 – 11h, ZD Bohinjska Bistrica pon., sred. 8 – 9h ali Kulturni dom Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici v petek, soboto in nedeljo med 7 – 10h.

Smučišče Rudno – med tednom deluje od 16h do 19h, v soboto in nedeljo pa od 9h do 16h. Obratuje vlečnica Mala Rudna, otroška vlečnica in otroški park, urejena je proga za tek na smučeh in sankališče.

Smučišče Stari vrh (še ni odprto) 

OSREDNJESLOVENSKA

Smučišče Šentjošt – odprto med vikendom – petek med 15 – 19h, v soboto med 11-19h ter v nedeljo med 10-19h. Deluje le otroška vlečnica.

Smučišče Kandrše – Vidrga (zaprto zaradi vremena)

JUGOVZHODNA SLOVENIJA

Smučišče Gače – odprto od 6.2.2021, urejena bo proga B in otroška proga. Testi se bodo izvajali v soboto, nedeljo in prazniki na smučišču med 8h in 11h. V koči Gače je možen prevzem hrane in pijače.

GORIŠKA 

Smučišče Kanin – zaenkrat še zaprto zaradi prevelike količine snega in možnosti plazov. 

Smučišče Cerkno (še ni informacij)

Nočni tek po stopnicah na Kalvarijo

posted in: Novičke | 0

Petek, 5. oktober 2018 od 18.ure naprej

Tradicionalni nočni tek po stopnicah na Kalvarijo je prireditev, kjer udeleženci premagajo 454 stopnic vodi na grič na severni strani Maribora, le-te pa predstavljajo vsakodnevni rekreativni poligon mnogim Mariborčanom. Dogodek je brezplačen, predhodne prijave pa niso potrebne, prijavite se lahko uro pred startom samega teka na licu mesta na prijavni službi. Tekači startajo eden za drugim z nekaj sekundim razmikom. Sistem “prvi prijavljeni – prvi teče”.

Kategorije teka so naslednje:

Mini Kalvarček ? – otroci do 7 let, do prvega platoja (dečki in deklice)
Kalvarček ? – otroci med 7 do 11 letom, do prvega platoja (dečki in deklice)
Senior Kalvarček ? – mladina med 11 do 15 letom, na vrh Kalvarije
Študentska kategorija (m/ž) – na vrh Kalvarije
Ženska kategorija – odrasli, na vrh Kalvarije
Moška kategorija – odrasli, na vrh Kalvarije

Otroški teki se bodo začeli ob 19. uri, prijave za vse pa eno uro prej, kot je to že v navadi.

Tekmovanje šteje tudi za STOPNIČASTI POKAL SLOVENIJE.

Več pa na -> www.teknakalvarijo.com ali na FB eventu -> https://www.facebook.com/events/1222623931173595/

BODIFIT ŠVIC FEST

posted in: Novičke | 0

BODIFIT ŠVIC FEST
Evropski dan fitnesa
Četrtek, 27. september – Trg Leona Štuklja
16.30 – 20.30
V okviru Evropskega tedna športa

Pridružite se množicam v gibanju ob najbolj aktivnemu evropskemu dnevu – Evropskemu dnevu fitnesa.

V ta namen BODIFIT pripravlja ŠVIC FEST – 4 ure fantastičnih vadb, ki so namenjene prav vsakemu od vas in so popolnoma brezplačne!

četrtek, 27. septembra od 16.30 naprej se bodo na največjem mariborskem trgu – trgu Leona Štuklja odvile vodene vadbe pod vodstvom mednarodno priznanih inštruktorjev iz Slovenije in tujine, namen dogodka pa je vzpodbuditi čim več ljudi h gibanju in se pridružiti več sto tisoč glavi množici v gibanju po vsej Evropi.

Udeležba je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava. VSAK udeleženec prejme majico.

Vabljeni, da se udeležite ene ali pa kar vseh vadb, kar vam je ljubše! Potrebujete zgolj športno opremo in brisačo.

PROGRAM
16.30 FUSION PILATES – BODIFIT team
(program, zasnovan iz različnih pilates tehnik in namenjen širši množici)

17.30 POWER JUST FIT – Teddy Otieno (AUT)
(vadba za moč, ki vas ne bo pustila ravnodušne)

18. 30 BURN HIIT – Marija Andrijašević (HR)
(High Intensity Interval Training – visoko intenzivni intervalni trening po tabata protokolu)

19.30 FUSION BALANCE – Marko Geršak (BODIFIT SLO)
(body&mind vadba, sestavljena iz elementov joge, pilatesa in tai chi-ja z nadzorovanim in umirjenim gibanjem)

Se vidimo na trgu!

Državna univerzitetna prvenstva v šestih disciplinah!

posted in: Novičke | 0

Mesec maj bo tudi letos v znamenju športa! Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) v sodelovanju s svojimi članicami, Športno zvezo Univerze v Ljubljani (ŠZUL), Univerzitetno športno zvezo Primorske (UŠZP) in Univerzitetno športno zvezo Maribor (UŠZM), organizira kar šest Državnih univerzitetnih prvenstev (DUP). To so najprestižnejša tekmovanja za študente in študentke, kjer se pomerijo ekipe iz Ljubljane, Maribora in Primorske.

Koledar tekmovanj:

Za sestavo ekip so odgovorne posamezne Univerzitetne športne zveze.

V tekmovanjih lahko sodelujejo študentke in študenti, ki so vpisani v študijskem letu 2023/24 na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Za informacije o prijavah in nastopu na tekmovanjih se obrnite na:

Navijajte za svoje!

Vabimo vse navijače, da pridejo in podprejo svoje prijatelje in kolege v boju za naslov državnih univerzitetnih prvakov v letu 2023/24!

Slovenska univerzitetna športna zveza

Prvenstvo univerzitetnega mesta Maribor v odbojki na mivki 2024

posted in: Novičke | 0

Univerzitetna športna zveza Maribor organizira Prvenstvo univerzitetnega mesta Maribor v odbojki na mivki 2024.

KDAJ? Ponedeljek, 20. maj 2024, s pričetkom ob 16.00. Zbor igralcev je ob 15.30!

KJE? Odbojkarski center Možič (Črešnjevec ob Dravi 15a, 2352, Selnica ob Dravi).

ZA KOGA? Za študente/študentke s statusom v študijskem letu 2023/24 na katerem koli visokošolskem zavodu v Mariboru (univerze, samostojni visokošolski zavodi). Člani/članice posamezne ekipe morajo imeti status na visokošolskem zavodu v Mariboru (univerzi, samostojnem visokošolskem zavodu).

Ekipo sestavljata 2 igralki oz. igralca istega spola, članici oz. člana ekipe pa sta lahko iz različnih fakultet. Menjave niso možne!

ROK ZA PRIJAVO: Petek, 17. maj 2024, do 12.00 oz. do zapolnitve mest (max. 8 ekip na kategorijo).

Udeležba na turnirju je BREZPLAČNA!

OPOZORILO!

Prvenstvo predstavlja hkrati kvalifikacije za nastop ekip UM (3 prosta mesta v vsaki kategoriji) na Državnem univerzitetnem prvenstvu v odbojki na mivki, ki bo v sredo, 29. maja 2024 v Kopru.

RAZPIS TEKMOVANJA:

Prvenstvo-UM-Odbojka-na-mivki-2024-razpis-tekmovanja

Predstavitveni potop na bazenu Ruše

posted in: Novičke | 0

Univerzitetna športna zveza Maribor skupaj s potapljaškim društvom Nitro diving, v četrtek, 9. maja 2024, s pričetkom ob 17.30, organizira brezplačne predstavitvene potope na bazenu Ruše.

Prav gotovo si je že vsak od vas nadel masko, dihalko in plavuti ter pogledal pod morsko gladino. Tako se vse skupaj začne.

Marsikoga pa premaga želja, da bi dlje ostal pod vodno gladino in začel raziskovati skrivnosten prečudovit podvodni svet. Predstavitveni potop je prava priložnost, da spoznaš potapljaško opremo in se varno skupaj z instruktorji potopiš s potapljaško opremo.

Vabimo te, da se nam pridružiš na bazenu, kjer bomo najprej spoznali potapljaško opremo na suhem, se seznanili z osnovami potapljaške fizike in najvažnejšimi potapljaškimi znaki, nato pa se skupaj z inštruktorji potopimo v bazen, kjer vas bodo božali lastni mehurčki zraka.

OBVEZNE SO PREDHODNE PRIJAVE! 

Prijavite se preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

KOMU JE PREDSTAVITVENI POTOP NAMENJEN? Vsem polnoletnim, ki jih zanima potapljanje s scuba opremo.
OBVEZNA OPREMA: kopalke in brisača
CENA: predstavitveni potop je brezplačen, plača se samo vstopnina na bazen Ruše po ceniku.

Predviden konec je ob 20.30.

PRIJAVA

SPOZNAJ RUGBY IN SE PRIDRUŽI NA TRENINGIH!

posted in: Novičke | 0

Ste že slišali za rugby? Bi se radi preizkusili v olimpijskem športu in z nekaj vztrajnosti postali reprezentant ali pa samo izboljšali kondicijo pred poletjem?

Potem je sedaj odličen čas, da se pridružite 5-tedenskemu programu študentskega ragbija!

Vabimo vse, ki ste že slišali zanj, kot tudi tiste, ki še niste, da se nam pridružite na uvodnih treningih.

V začetnem delu se bomo posvetili brezkontaktni različici igre, kasneje pa se bodo tisti študentje, ki bodo želeli nadaljevati s kontaktnim ragbijem, preselili na klubska igrišča, kjer boste pod strokovnim vodstvom nadaljevali priprave na zaključni turnir študentskih ekip v mesecu maju. Po turnirju sledi tradicionalni »tretji polčas« torej »rugby zabava«.

KDAJ: V torek, 16. aprila 2024.

KJE: travnata ploščad pri Dvorani Leona Štuklja (pri Pedagoški fakulteti)

PRIČETEK: 17.00 (do 18.00).

KAJ POTREBUJEM: Športno opremo in obutev (kopačke ali superge).

KAJ BOMO POČELI: Preizkusili in spoznali bomo osnove ragbija.

Program je BREZPLAČEN!

Za lažjo organizacijo vas prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca.

Toplo vabljeni! – Rugby Zveza Slovenije

Wings for Life World Run v Ljubljani

posted in: Novičke | 0

Ali rad tečeš in hkrati podpiraš dobrodelne akcije? 🏃‍♂️💙


Ekipa Wings for Life World Run te vabi, da se jim pridružiš na dobrodelnem teku, ki bo potekal 5. maja 2024 v Ljubljani. 🏃‍♀️

Tek bo imel tradicionalni start na Kongresnem trgu. Vsi udeleženci štartajo ob natanko istem času, po vsem svetu. 🌍

❗Edinstven tek nima ciljne črte. Namesto nje 30 minut po startu na traso zapelje zasledovalno vozilo in prične loviti tekače in udeležence na invalidskih vozičkih, enega za drugim. 🚗

Skupaj bomo tekli za dober namen, in sicer za vse tiste, ki tega ne morejo. 100 odstotkov izkupička od štartnin gre namreč fundaciji Wings for Life, ki skuša najti zdravilo za poškodbe hrbtenjače. 🏃🏃‍♂️🏃‍♀️

PRIJAVE SPREJEMAJO NA: wingsforlifeworldrun.com ali na e-mail naslov: maks.hribernik@redbull.com, kjer ti lahko pripravijo tudi predračun.

Več o Wings for Life World Run na: https://www.wingsforlife.com/en/

FINALE ŠTUDENTSKIH LIG 2023/2024

posted in: Novičke | 0

Pred nami so FINALA študentskih lig v KOŠARKI 3×3, ODBOJKI in FUTSALU

Po napetih tekmah skupinskega dela, se že z nestrpnostjo oziramo proti prihajajočim finalom študentskih športnih lig.

Košarka 3×3

Zaključni turnir v košarki 3×3 bo potekal 10. aprila 2024 v Športni dvorani Vrbanska, s pričetkom ob 18.00 uri. Na turnir se je možno prijaviti do 10. aprila 2024, do 12. ure.

Več informacij najdeš na tej povezavi.

Odbojka

Finale odbojke bo potekalo 17. aprila 2024 v Športni dvorani Vrbanska, s pričetkom ob 20.00 uri.

Več informacij najdeš na tej povezavi.

Futsal

Finale futsala bo potekalo 7. maja 2024, v Športni dvorani Vrbanska, s pričetkom ob 18.00 uri.

Več informacij najdeš na tej povezavi.

BODIFIT natečaj Maribor, Celje

posted in: Novičke | 0

Prijavite se na BODIFIT natečaj Maribor, Celje

Ste strastni do športa in uživate v gibanju? Želite delati v dinamičnem in energičnem okolju, kjer boste lahko spreminjali življenja ljudi? Potem je BODIFIT natečaj ravno prava priložnost za vas!

Postanite del dinamičnega in energičnega okolja, kjer vsak dan prinaša nove izzive in priložnosti za rast. Spremenite svojo strast v BODIFIT kariero!

BODIFIT v svoj kolektiv vabi kineziologe, fizioterapevte, trenerje, inštruktorje, maserje in receptorje.

Morda iščejo prav vas! Če ste strastni športnik, komunikativni, vedno polni idej in uživate v dinamičnem okolju, ste ravno tisto, kar iščejo. Pri BODIFIT-u verjamejo, da sta strast in predanost ključ do uspeha, zato vam ponujajo priložnost, da delate v okolju, kjer je vsak dan drugačen.

Prijave zbirajo do 2. aprila 2024, razgovori izbranih pa bodo potekali 5. aprila 2024.

Več informacij najdeš na njihovi spletni strani.

 

Predstavitev filma: REDBULL ASCENT 360

posted in: Novičke | 0

Vrhunska plezalca Janja Garnbret in Domen Škofic sta se spopadla z najvišjo umetno večraztežajno smerjo na svetu – splezala sta na najvišji dimnik v Evropi, dimnik Termoelektrarne Trbovlje.

Dimnik velja za najvišjo zgradbo v Sloveniji, najvišji dimnik v Evropi ter sedmi najvišji dimnik na svetu.

Na omenjenem velikanu sta se spopadla z najvišjo umetno večraztežajno smerjo na svetu. Najnižja ocena v smeri je bila 7b, šest od trinajstih raztežajev pa je bilo osme stopnje po francoski lestvici. Najtežji je bil zagotovo deseti po vrsti, z imenom Black turtles, ki se je začel 257 metrov nad tlemi in nosil oceno 8b+.

Projekt bo predstavljen v dvorani Štuk, v četrtek 21.marca 2024 ob 19.00.

Vstop je PROST!

Evropske Univerzitetne Igre 2024: Tvoja priložnost za nastop na največjem univerzitetnem tekmovanju v Evropi!

posted in: Novičke | 0

Si pripravljen(-a) nastopiti na največjem študentskem športnem prizorišču v Evropi? Evropske univerzitetne igre (EUI) 2024 vabijo!

Največji univerzitetni športni dogodek, ki združuje strast, talent in športni duh študentov s vse Evrope, se bo odvijal v slikovitih mestih Debrecen in Miškolc na Madžarskem. Po legendarni univerzijadi leta 1965 bo to največje univerzitetno športno srečanje na Madžarskem, ki bo gostilo več kot 4500 športnikov, v 17 različnih športih.

Pridruži se Sloveniji na poti do slavja!

Slovenske barve bodo na EUI 2024 zastopali naše študentke in študentje, ki bodo tekmovali v individualnih in ekipnih športih. Če si študent ali študentka Univerze v Mariboru in te mika, da bi se pridružil(-a) tej izjemni priložnosti, je zdaj tvoj trenutek!

Zdrava Zabava: Več kot le šport

Univerzitetna športna zveza Maribor (UŠZM) pod sloganom “Zdrava Zabava” vabi vse aktivne športnike in športnice s statusom študenta, da izrazijo svoj interes. Pošlji nam kratko predstavitev na info@zdravazabava.com – povej nam, v katerem športu tekmuješ, s katere fakultete prihajaš in kakšni so tvoje največji dosežki v letu 2023.

Kot del Slovenske univerzitetne športne zveze (SUSA), UŠZM stoji ob strani tistim, ki se želijo udeležiti mednarodnih tekmovanj, kot so EUI, univerzijade in druge športne prireditve na mednarodni sceni. SUSA je tvoja povezava do velikih univerzitetnih tekmovanj, saj je uradna članica Evropske univerzitetne športne zveze (EUSA) in Svetovne univerzitetne športne zveze (FISU), in edina, ki ti lahko odpre vrata k tej edinstveni izkušnji.

Kako Sodelovati?*

Zainteresiran/a?

Pošlji nam e-mail na info@zdravazabava.com s kratkim opisom tvojih športnih dosežkov, navedi fakulteto, ki jo obiskuješ in šport, v katerem tekmuješ. Povabili te bomo na kratek sestanek, kjer se bomo natančneje pogovorili o pogojih nastopa na igrah. Ne zamudi priložnosti, da postaneš del nečesa velikega.

*OPOMBA: izkazani interes še ne zagotavlja udeležbe na Evropskih univerzitetnih igrah 2024.

Odkrij več o Evropskih univerzitetnih igrah 2024

Za več informacij o EUI 2024 obišči uradno spletno stran.

Športniki in športnice Univerze v Mariboru, čas je, da zgrabite priložnost in zasijete na evropskem univerzitetnem športnem nivoju. Pridružite se nam na poti do uspeha, morda pa tudi novih prijateljstev in zagotovo veliko nepozabnih spominov, ki jih bomo skupaj ustvarili na Evropskih univerzitetnih igrah 2024!

ZIMSKI REKREATIVNI TURNIR V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU 2024

posted in: Novičke | 0

V torek, 30. 1. 2024, bo v Športni dvorani Vrbanska potekal Zimski rekreativni turnir v badmintonu in namiznem tenisu 2024!

K udeležbi vabimo študente in študentke s statusom v študijskem letu 2023/24 na katerem koli visokošolskem zavodu v Mariboru (univerze, samostojni visokošolski zavodi) in vse ostale zainteresirane.


Turnir badmintona bo potekal po pravilih Badmintonske zveze Slovenije. Igralec dobi niz, ko doseže 21 točk ali dve točki prednosti. Igra sestoji iz dveh dobljenih setov. Sistem igranja bo prilagojen številu prijavljenih posameznikov. Igra poteka brez uradnega sodnika, igralca si sodita sama. V primeru nejasnosti je končna odločitev na strani vodje turnirja. 

Tekmovalci bodo na turnirju igrali s svojo športno opremo (lopar, športni copati in oprema), v kolikor kdor loparja ne bo imel, mu ga bo priskrbel organizator.

Sistem igranja bo odvisen od števila prijavljenih posameznikov.

Maksimalno število igralcev na turnirju je 16.


Turnir v namiznem tenisu bo potekal po pravilih Namiznoteniške zveze Slovenije. Niz osvoji igralec, ki prvi zbere 11 točk. Glede na število prijavljenih posameznikov bodo dvoboji trajali do 3 ali do 5 nizov.

Igra poteka brez uradnega sodnika, igralca si sodita sama. V primeru nejasnosti je končna odločitev na strani vodje turnirja.

Tekmovalci bodo na turnirju igrali s svojo športno opremo (lopar, športni copati in oprema), v kolikor kdor loparja ne bo imel, mu ga bo priskrbel organizator. 

Sistem igranja bo odvisen od števila prijavljenih posameznikov.

Maksimalno število igralcev na turnirju je 16. 


PRIJAVE ZBIRAMO PREKO SPLETNEGA OBRAZCA. Prijavnine ni!

Za več informacij kontaktiraj ziva@zdravazabava.com.

Zimski-rekreativni-turnir-v-badmintonu-in-namiznem-tenisu-razpis-2024-3