AKTUALNO – odprta smučišča

posted in: Novičke | 0

Od sobote, 6.2.2021, so smučišča lahko odprta po vsej Sloveniji. Od ponedeljka, 15.2.2021 lahko smučarji dostopajo do vseh smučišč po Sloveniji, saj se odpravlja omejitev gibanja na občine.

Uporaba žičnic in njim pripadajočih smučarskih prog je dovoljena le tistim osebam, ki predložijo negativni test na COVID-19, opravljen v Sloveniji in ki ni starejši od 7 dneh, ter otrokom do vključno 12. leta starosti v spremstvu staršev. Nekatera smučišča tudi ponujajo hitro testiranje na smučišču, vendar ne VSA! Test pa ni potreben za tiste, ki so že bili cepljeni oz. so covid-19 že preboleli in je preteklo več kot 21 dni od opravljenega testa, ne pa več kot 6 mesecev

Izjema za smučanje brez testiranja velja za profesionalne športnike, trenerje in drugo spremljevalno osebje za izvedbo tekem in treningov.

Seznam smučišč (glede na regije):

PODRAVSKA

Smučišče Mariborsko Pohorje – smučanje do doline, nočno smučanje trenutno ni možno. Omogočeno je tudi brezplačno hitro testirenje vse dni (razen ponedeljek) med 8h in 12h v prostorih smučarskega servisa.

Smučišče Jakec-Trije kralji – Odprto med 9h in 16h. Hitro testiranje v ZD Slovenska Bistrica od ponedeljka do petka med 14h in 16h, med vikendom med 7h in 8h.

SAVINJSKA

Smučišče Rogla – obratujejo vlečnice Uniorček 1 in 2, Košuta, Jasa, Ostrušica 1 in 2 ter sedežnica Planja. Urejena je tekaška proga za drsalno tehniko. Na smučišču je za prevzem hrane in brezalkoholne pijače odprta picerija Panja.

Smučišče Celjska koča – med tednom je odprto od 15h do 20h, med vikendom med 9h-20h. Brezplačno testiranje je v dvorani Golovec od torka do petka med 13h-15h.

Smučišče Janina-Rogaška Slatina – Vlečnica deluje od pon-pet med 16h – 20h, v soboto in nedeljo od 9h do 20h.

Smučišče Golte odprto od 12.2.2021 naprej, blagajna v Žekovcu bo odprta med 8 – 16h, nihalka prične voziti ob 8. uri, žičnice pa ob 9. ure naprej. Brezplačno testiranje bo potekalo na spodnji postaji nihalke v Žekovcu ob petkih, sobotah in nedeljah med 7:30 in 12:00.

KOROŠKA

Smučišče Kope – odprte so skoraj vse naprave in večina prog. Hitro testiranje je omogočeno na vstopni točki Pungart na Kopah med 8 – 12h vsak dan. Smučišče je odprto od 9:00 do 20:30, od 18:00 naprej je nočna smuka.

Smučišče Ribniško Pohorje – smučišče se odpre v soboto, 6.2.2021. Modra proga in otroški poligon bosta odprta od 13.2.-21.2.2021 vsak dan med 9h in 16h. Brezplačno testiranje na smučišču 13.,14.,18.,19.,20., in 21. 2. med 8:30 in 10:30 na recepciji apartmajskega naselja.

Smučišče Bukovnik – smučišče trenutno ne obratuje.

GORENJSKA

Smučišče Krvavec – obratujejo skoraj vse naprave. v torek, petek in soboto je možno nočno sankanje – potrebne so predhodne prijave.

Smučišče Kranjska Gora – med tednom deluje vlečnica Mojca 2 in sedežnica Dolenčev rut, med vikendi pa še dodatno Mojca 1, Kekec in Vitranc 1. Hitro testiranje je možno med 9. in 14.2.2021 med 8:30 in 11:30 – cena testa je 15€.

Smučišče Mojstrana – omogočeno nočno smučanje med 17:30 in 20:30 od petka, 12.2. in do ponedeljka 15.2. V soboto in nedeljo bo možna tudi dnevna smuka.

Smučišče Vogel – gondola deluje od 8 -17h, delujoče naprave so Orlove glave, Zadnji Vogel, Storeč, Kratki plaz, Konta in Brunarica. Hitro testiranje je omogočeno v avli doma J. Ažmana v Bohinjski Bistrici v ponedeljek in sredo med 8h in 9h ter v petek, soboto in nedeljo med 7 – 10h.

Smučišče Velika Planina – nihalka deluje med 8:30 in 17:00, sedežnica med 9:00 in 16:15. Odprta je gostilna Zeleni rob za osebni prevzem hrane in pijače. Hitro testiranje je možno vsak dan od 8:00 do 12:00 (cena je 5€). Možno je tudi nočno sanjkanje v petek in soboto (obvezne predhodne prijave). 

Smučišče Zatrnik – deluje samo med vikendom od 9h do 16h.

Smučišče Soriška Planina – naprave obratujejo od 9h do 16h, urejene so tekaške proge in sankališče. Gostišče Lajnar je odprto za pzrevzem pijače in hranje. Hitro testiranje je možno v ZD Železniki (moder kontejner) pon. – pet. 7 – 9h in 12.30 – 13h, sobota/nedelja od 7.30 – 11h, ZD Bohinjska Bistrica pon., sred. 8 – 9h ali Kulturni dom Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici v petek, soboto in nedeljo med 7 – 10h.

Smučišče Rudno – med tednom deluje od 16h do 19h, v soboto in nedeljo pa od 9h do 16h. Obratuje vlečnica Mala Rudna, otroška vlečnica in otroški park, urejena je proga za tek na smučeh in sankališče.

Smučišče Stari vrh (še ni odprto) 

OSREDNJESLOVENSKA

Smučišče Šentjošt – odprto med vikendom – petek med 15 – 19h, v soboto med 11-19h ter v nedeljo med 10-19h. Deluje le otroška vlečnica.

Smučišče Kandrše – Vidrga (zaprto zaradi vremena)

JUGOVZHODNA SLOVENIJA

Smučišče Gače – odprto od 6.2.2021, urejena bo proga B in otroška proga. Testi se bodo izvajali v soboto, nedeljo in prazniki na smučišču med 8h in 11h. V koči Gače je možen prevzem hrane in pijače.

GORIŠKA 

Smučišče Kanin – zaenkrat še zaprto zaradi prevelike količine snega in možnosti plazov. 

Smučišče Cerkno (še ni informacij)

Nočni tek po stopnicah na Kalvarijo

posted in: Novičke | 0

Petek, 5. oktober 2018 od 18.ure naprej

Tradicionalni nočni tek po stopnicah na Kalvarijo je prireditev, kjer udeleženci premagajo 454 stopnic vodi na grič na severni strani Maribora, le-te pa predstavljajo vsakodnevni rekreativni poligon mnogim Mariborčanom. Dogodek je brezplačen, predhodne prijave pa niso potrebne, prijavite se lahko uro pred startom samega teka na licu mesta na prijavni službi. Tekači startajo eden za drugim z nekaj sekundim razmikom. Sistem “prvi prijavljeni – prvi teče”.

Kategorije teka so naslednje:

Mini Kalvarček ? – otroci do 7 let, do prvega platoja (dečki in deklice)
Kalvarček ? – otroci med 7 do 11 letom, do prvega platoja (dečki in deklice)
Senior Kalvarček ? – mladina med 11 do 15 letom, na vrh Kalvarije
Študentska kategorija (m/ž) – na vrh Kalvarije
Ženska kategorija – odrasli, na vrh Kalvarije
Moška kategorija – odrasli, na vrh Kalvarije

Otroški teki se bodo začeli ob 19. uri, prijave za vse pa eno uro prej, kot je to že v navadi.

Tekmovanje šteje tudi za STOPNIČASTI POKAL SLOVENIJE.

Več pa na -> www.teknakalvarijo.com ali na FB eventu -> https://www.facebook.com/events/1222623931173595/

BODIFIT ŠVIC FEST

posted in: Novičke | 0

BODIFIT ŠVIC FEST
Evropski dan fitnesa
Četrtek, 27. september – Trg Leona Štuklja
16.30 – 20.30
V okviru Evropskega tedna športa

Pridružite se množicam v gibanju ob najbolj aktivnemu evropskemu dnevu – Evropskemu dnevu fitnesa.

V ta namen BODIFIT pripravlja ŠVIC FEST – 4 ure fantastičnih vadb, ki so namenjene prav vsakemu od vas in so popolnoma brezplačne!

četrtek, 27. septembra od 16.30 naprej se bodo na največjem mariborskem trgu – trgu Leona Štuklja odvile vodene vadbe pod vodstvom mednarodno priznanih inštruktorjev iz Slovenije in tujine, namen dogodka pa je vzpodbuditi čim več ljudi h gibanju in se pridružiti več sto tisoč glavi množici v gibanju po vsej Evropi.

Udeležba je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava. VSAK udeleženec prejme majico.

Vabljeni, da se udeležite ene ali pa kar vseh vadb, kar vam je ljubše! Potrebujete zgolj športno opremo in brisačo.

PROGRAM
16.30 FUSION PILATES – BODIFIT team
(program, zasnovan iz različnih pilates tehnik in namenjen širši množici)

17.30 POWER JUST FIT – Teddy Otieno (AUT)
(vadba za moč, ki vas ne bo pustila ravnodušne)

18. 30 BURN HIIT – Marija Andrijašević (HR)
(High Intensity Interval Training – visoko intenzivni intervalni trening po tabata protokolu)

19.30 FUSION BALANCE – Marko Geršak (BODIFIT SLO)
(body&mind vadba, sestavljena iz elementov joge, pilatesa in tai chi-ja z nadzorovanim in umirjenim gibanjem)

Se vidimo na trgu!

Pridružite se nam na Nočnem pohodu!

posted in: Novičke | 0

V ponedeljek, 13. 2. 2023 skupaj s Študentskim svetom stanovalcev študentskih domov Univerze Maribor organiziramo NOČNI POHOD NA POHORJE.

 

Zbrali se bomo ob 17. uri pri spodnji postaji vzpenjače – pohod je BREZPLAČEN, potrebna je predhodna prijava. Prijavite se lahko do petka, 10. februarja 2023.

PRIPOROČLJIVA OPREMA: vremenskim razmeram primerna športna oblačila, pohodni čevlji, kapa, rezervna oblačila, brezalkoholna piijača, energetska ploščica.

 

DODATNA ZAŽELJENA OPREMA: naglavna svetilka, palice, gamaše.

 

Dogodek je brezplačen, v primeru, da se želite v dolino vrniti z gondolo, je cena vozovnice po rednem ceniku (4€/osebo).

 

PRIJAVA

 

 

VEČ INFORMACIJ

 

 

Zimski BREZPLAČNI MARATON VADBE

posted in: Novičke | 0

Začetek leta je več kot primeren čas, da prebudimo svoja telesa. Za dodatno motivacijo, da že v januarju začnemo kuriti odvečne kalorije, za vas pripravljamo brezplačni maraton vadbe.

 Kdaj? 18. 1. 2023 z začetkom ob 18.00 uri

 Kje? Univerzitetni športni center Leona ŠtukljaPridružite se nam pri eni, dveh ali kar vseh vadbah.

SPORED VADB:

 18.00 POWER CROSS – vadba, ki poteka po postajah v določenih časovnih intervalih in izboljšuje motorične sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija.

 19.00 SHAPE TNZ – zabavna vadba, ki jo spremlja energična glasba in je intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa.

 20.00 FUSION BALANCE – preplet različnih »body & mind« vadbenih zvrsti in harmonija gibanja, pri kateri skozi vaje, gibanja, meditacijo razvijemo visoko stopnjo zavedanja svojega telesa v prostoru.

 Vadbe potekajo pod strokovnim vodstvom BODIFIT inštruktorjev in so primerne za začetnike, pa tudi za napredne vadeče.
Dogodek je brezplačen. 

S seboj potrebujete le športno opremo, vodo, brisačo in dobro voljo. 

Zimski rekreativni turnir bo 24. 1. !

posted in: Novičke | 0

V torek, 24. januarja 2023 bo v Športni dvorani Vrbanska potekal ZIMSKI REKREATIVNI TURNIR V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU.

Turnirja sta BREZPLAČNA, potrebna je le predhodna prijava.

Zbor tekmovalcev bo ob 18:00, začetek prvih tekem ob 18:30.

Turnirja se lahko udeležijo:

 • Študenti/študentke s statusom v študijskem letu 2022/23 na katerem
  koli visokošolskem zavodu v Mariboru (univerze, samostojni visokošolski
  zavodi).
 • Ostala zainteresirana javnost

BADMINTON

Turnir badmintona bo potekal po pravilih Badmintonske zveze Slovenije. Igralec dobi niz, ko doseže 21 točk ali dve točki prednosti. Igra sestoji iz dveh dobljenih setov. Sistem igranja bo prilagojen številu prijavljenih posameznikov.


Igra poteka brez uradnega sodnika, igralca si sodita sama. V primeru nejasnosti je končna odločitev na strani vodje turnirja. Tekmovalci bodo na turnirju igrali s svojo športno opremo (lopar, športni
copati in oprema), v kolikor kdor loparja ne bo imel, mu ga bo priskrbel organizator.


Maksimalno število igralcev na turnirju je 16.

NAMIZNI TENIS

Turnir v namiznem tenisu bo potekal po standardnih pravilih namiznoteniške federacije. Niz osvoji igralec, ki prvi zbere 11 točk. Glede na število prijavljenih posameznikov bodo dvoboji trajali do 3 ali do 5
nizov. Igra poteka brez uradnega sodnika, igralca si sodita sama. V primeru nejasnosti je končna odločitev na strani vodje turnirja.

Tekmovalci bodo na turnirju igrali s svojo športno opremo (lopar, športni copati in oprema), v kolikor kdor loparja ne bo imel, mu ga bo priskrbel organizator.

Maksimalno število igralcev na turnirju je 16.

Zimski-rekreativni-turnir-v-badmintonu-in-namiznem-tenisu-razpis-2023-1

BODIFIT vodena vadba bo v 2023 BREZPLAČNA!

posted in: Novičke | 0

V nedeljo, 1. januarja 2023, se spreminja cenik vodenih vadb in fitnesa BODIFIT.

 • SKUPINSKE VADBE BODIFIT – UŠC LEONA ŠTUKLJA – BREZPLAČNO za člane ZDRAVE ZABAVE s statusom študenta (vadba poteka v UŠC Leona Štuklja po urniku – rezervacija poteka v aplikaciji MyPlanly, dostop do BODIFIT vadb se vam dodeli po poslanem mailu na info@zdravazabava.com )
 • ZZ študent – vodena vadba (29,99 eur/mesec, enoletna vezava), neomejena vodena vadba na vseh centrih po Sloveniji, kadarkoli v tednu + 1x gratis medicinsko diagnostično testiranje Inbody v vrednosti 40 eur, vsebuje BODIFIT Play)- paket
 • ZZ študent – fitnes (29,99 eur/mesec, enoletna vezava), fitnes vadba na vseh centrih po Sloveniji od pon-pet 6.30 – 16.30 (v BODIFIT Ljubljana od 5.30), čez vikend pa od 8.30-11.30 (v BODIFIT City kadarkoli do 16.30 + 1x gratis medicinsko diagnostično testiranje Inbody v vrednosti 40 eur, vsebuje BODIFIT Play)
 • NAPREDNI BODIFIT paket  (redna cena 54,99 eur/mesec, izključno za ZZ študente skoraj 20% popust – 44,99 eur/mesec, enoletna vezava), neomejeno fitnes in vodena vadba kadarkoli na vseh BODIFIT centrih po Sloveniji, savna v abonmajskih terminih, 1x gratis medicinsko diagnostično testiranje Inbody v vrednosti 40 eur, neomejen dostop do BODIFIT Play-a)
  Pogoji za sklenitev paketa: članstvo ZZ (identifikacija z digitalno ZZ izkaznico)in veljavna študentska izkaznica.

BREZPLAČNA vodena skupinska vadba v UŠC Leona Štuklja je omogočena vsem članom Zdrave zabave, ki imajo status študenta, potrebna je le rezervacija termina v aplikaciji MyPlanly. Za pridobitev kart oziroma možnosti izbire Bodifit skupinske vadbe UŠC je potrebno pisati na mail info@zdravazabava.com. Nakup mesečne študentske karte BODIFIT, ki jo lahko koristite v določenem času za fitnes in skupinsko vadbo v BODIFIT centrih je možen v BODIFIT centrih. Pogoj za nakup je aktualen študentski status, potrjeno brezplačno članstvo pri Zdravi zabavi ter članarina Bodifit v vrednosti 10 €, ki jo poravnaš na katerikoli recepciji Bodifit centra ob prvem obisku.

NAKUP KART

Tečaj samoobrambe v JANUARJU 2023!

posted in: Novičke | 0

Pod strokovnim vodstvom trenerjev Wingchun Kung Fu-ja bomo na tečaju samoobrambe pridobimo osnovno teoretično in praktično znanje o preprosti samoobrambi in obrambi pred oboroženim napadalcem.Ž

Tečaj se bo izvedel v prostorih Wing Chun Satori – Šola borilnih veščin (Komenskega ulica 6, 2000 Maribor) vsak TOREK in ČETRTEK 19:30 – 21:00. Tečaj se prične 17. januarja 2023, potrebna je predhodna prijava. 

VEČ INFORMACIJ

PRIJAVA

Kickbox na Vrbanski!

posted in: Novičke | 0

Pod strokovnim vodstvom trenerja Andreja Sande bomo na trening kickboxinga spoznali osnovne udarce z roko ter nogo in pri čemer bomo pazili predvsem na pravilno izvedbo teh udarcev.

Kickboxing štejemo med pol in polno kontaktne športe, saj ima sam kickboxing 7 disciplin. Na tatamiju se odvijajo 4 in jim pravimo mehke discipline ter 3, ki se odvijajo v ringu in jih imenujemo trde ali pa ring discipline. Za vseh sedem disciplin obstaja športno tekmovanje v katerem moraš zbrati vec točk kot nasprotnik, da ga premagaš. V sredini borišča je sodnik kateri nadzira borbo s pomočjo treh stranskih sodnikov, kateri beležijo točke in kazni dodeljene iz strani
glavnega sodnika ter s tem na koncu preko elektronskega točkovanja določijo zmagovalca. Za varen pričetek vadbe kickboxinga se bomo vedno prvo dobro segreli, napravili raztezne vaje , aktivacijske vaje, vaje za moč,…ipd., nato pa preidemo v sam specifični del kickboxinga.

Pri tehničnem delu bomo zajemali učenje pravilnega borbenega položaja, pravilno izvedbo ročne boksarske tehnike in nožne tehnike. Seveda bo tukaj vključeno brcanje na fokusarje (pripomočke za katere priskrbi trener ), različne vaje v paru ter ob zadostnem znanju rahle sparinge (kontaktna kontrolirana borba z zaščitno opremo). Na koncu samega treninga sledi ohlajanje, raztezne vaje in pa po želji tudi meditacijski del.

V koncu meseca novembra med 22.11 in 24.11 se bo odvijal tudi brezplačni predstavitveni teden

CENA: 35€ mesečno

TERMINI: Torek : 18:00 – 19:00
Četrtek : 18:00 – 19:00

LOKACIJA: Športna dvorana Vrbanska, Vrbanska cesta 30 (pod Kalvarijo) – v primeru spremembe se bo pravočasno sporočilo prijavljenim.

PRIJAVE/PLAČILA: Tečaj se poravna preko spletne/mobilne aplikacije Myplanly, prijave na info@zdravazabava.com

PONUDNIK PROGRAMA IZVAJALEC PROGRAMA
Univerzitetna športna zveza Maribor
Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor
 02 234 21 40
 info@zdravazabava.com

IZVAJALEC
Andrej Sande, Wako Kickbox Slovenija.
 031 520 652
 sande.andrej@gmail.com

info list - tečaj kickboxinga 2022

TEČAJ: Učitelj alpskega smučanja 1. stopnje

posted in: Novičke | 0

Smučarski klub Pohorje in Smučarska šola INTERSPORT Pohorje razpisujeta v sodelovanju z ZUTS in #DemoteamSlovenija:

Strokovni delavec 1. stopnje – strokovni naziv Učitelj smučanja 1 stopnje

V smučarski sezoni 2022 / 2023 razpisujemo kadrovski tečaj, za pridobitev strokovnega naziva – STROKOVNI DELAVEC 1 – učitelj alpskega smučanja 1. stopnje = namenjen vsem, kateri si želite nadgraditi vaše smučarsko in hkrati športno znanje ter tako uspešno nadaljevati aktivno športno življenje z možnostjo strokovnega poučevanja in prenašanja lastnega smučarskega znanja, z namenom dviga ozaveščenosti ter populističnega smučanja na vseh starostnih nivojih smučarjev.

V želji po izvedbi tečaja na Mariborskem Pohorju, vas naprošamo, da izpolnite spletno prijavnico, za potrditev prijave. Točni dnevi izvedbe se uskladijo po prvi prijavi po dogovoru z izvajalcem strokovnega tečaja!

Rok za oddajo vaše prijave je pomemben zaradi omejenega števila prijav v posameznem terminu. Minimalno velja 14 DNI PRED ZAČETKOM POSAMEZNEGA RAZPISANEGA TERMINA.

 

TERMINI:

TERMIN A: 23. 12. 2022 – 8. 1. 2023
PRAKTIČEN DEL: 24. 12. – 28. 12. 2022 (1. del), 4. 1. – 8. 1. 2023 (2. del)
TEORETIČNI DEL: 23. 12. – 28. 12. 2022
TERMIN B: 20. 1. – 5. 2. 2023
PRAKTIČEN DEL: 21. 1. – 25. 1. 2023 (1. del), 1. 2. – 5. 2. 2023 (2. del)
TEORETIČNI DEL: 20. 1. – 25. 1.2023
TERMIN C: 27. 1. – 12. 2. 2023
PRAKTIČEN DEL: 28. 1. – 2. 2. 2023 (1. del), 8. 2. – 12. 2. 2023 (2. del)
TEORETIČNI DEL: 27. 1. – 21. 1. 2023

CENA: 790€

VEČ INFORMACIJ 

PRIJAVA

 

Prijave in kontakt:
SK POHORJE
Smučarska šola INTERSPORT Pohorje
Matej Mavrovič Mavr0, dipl. trener
Vodja Smučarske šole Intersport Pohorje
Učitelj 2. stopnje, Alpsko smučanje 2.stopnje – ISIA
(mentor, predavatelj teoretičnih vsebin)
SK Pohorje
+386 40 767 777

 

NAJVEČJI ŠTUDENTSKI SKI OPENING NA KOPAH!

posted in: Novičke | 0
Zdrava zabava je doma na Kopah in 10.12.2022 bomo vsi skupaj otvorili sezono! Pestro dnevno dogajanje z igrami, tekmovanji, zabavo in koncertom z skritim gostom!

Za ugodnejšo vozovnico uporabi PROMOCIJSKO KODO (ŠTUDENT-1 ) ob zadnjem koraku v košarici in si zagotovi svojo vzovnico z malico po najugodnejši ceni!

SMUČARSKA VOZOVNICA  SAMO 14,90 EUR  +  DARILO – SMUČARSKA MALICA (Malice so že naložene na smučarski vozovnici in jih lahko koristite na vseh gostinskih objektih Kope)
Nakup je možen samo preko te spletne strani. Ob nakupu prejmete QR kodo, ki jo naložite na SkiPass kartico.
SE VIDIMO?

INFORMACIJE

Novembrske študentske lige so pred nami!

posted in: Novičke | 0
Zdrava zabava že vrsto let prireja različne ige, ki študentom krajšajo popoldneve v Športni dvorani Vrbanska. Študentske lige ZZ so edine lige, kjer lahko ekipo izbereš med prijatelji – člani ekipe so lahko različnih fakultet in študijskih smeri.

V ponedeljek, 14. 11. 2022 bomo pričeli z REKREATIVNO BADMINTON LIGO 2022/23, prijaviš se lahko do 11.11.2021

VEČ INFORMACIJ

V torek, 15.11.2022 se začne ŠTUDENTSKA FUTSAL LIGA 2022/23, prijaviš se lahko do 11.11.2021.

VEČ INFORMACIJ

V sredo, 16.11.2022 bomo začeli s kar dvema ligama oziroma serijo turnirjev:

ŠTUDENTSKA ODBOJKARSKA LIGA MEŠANIH EKIP 2022/23, prijaviš se lahko do 11.11.2021

VEČ INFORMACIJ

SERIJA TURNIRJEV V KOŠARKI 3×3 2022/23, prijaviš se lahko do 16.11.2021 (na prvi turnir od petih).

VEČ INFORMACIJ