Splača se biti član ZZ. Po ugodnih cenah lahko opravljaš navadne ali strokovne tečaje, po nižjih cenah kupuješ vozovnice za slovenska smučišča in obiskuješ bazene in fitnes. Za smešno nizko ceno se lahko rekreiraš v športni dvorani Vrbanska. Za na konec še lahko izbiraš med številnimi popusti in ugodnostmi, ki jih naši partnerji ponujajo izključno za člane.

Član lahko postaneš brezplačno, tako da izpolniš spodnji formular (kartica te bo že čakala na Info točki) ali z obiskom Info točke ZZ. Članstvo velja za študijsko leto 2018/2019.


Soglašam, da lahko UŠZM moje podatke obdeluje in hrani v skladu z EU uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR 2016/679).Soglašam, da lahko UŠZM moje podatke uporablja v namene obveščanja o programih Zdrave Zabave.

Z oddano prijavnico se prostovoljno včlanjujem v program Zdrava Zabava. Seznanjen sem s svojimi pravicami, ki jih določa GDPR in lahko v vsakem trenutku zahtevam izbris podatkov pisno po pošti ali na e-mail info@zdravazabava.com.

Dive-shop Maribor

Trgovina z največjo izbiro opreme za potapljanje, podvodni ribolov in potapljanje na vdih.

Za člane Zdrave zabave ponujajo 10% popust na celoten asortiman v kategoriji PLAVANJE.

Pri nakupu uporabi kodo “ZZ10“.

Rekreacija Zdrave zabave

Zdrava zabava svojim članom ponuja ugodne termine rekracije v Športni dvorani Vrbanska, kjer lahko za ceno le 10 € za celotno študijsko leto obiskujete termine odbojke, košarke ali malega nogometa, na voljo pa sta vam tudi badminton in namizni tenis.

bodifit

Bodifit skupinska vadba in fitnes

Študenti in študentke se lahko za izjemno ugodno ceno udeležujejo vadb v vseh Bodifitovih fitnes in skupinskih vadb (ne velja za pilates).
Za samo 2 € na vadbo lahko obiščete vse Bodifitove centre v Mariboru.

Servis Gizo

Servis koles, smuči in snowboardov, ter druge šporne opreme. Za člane Zdrave zabave ponujajo 20% popust na osnovni servis koles, ter 30% popust na servis smuči A (bruženje robnikov in drsalne površine, impregnacija in poliranje drsne površine).

Pri nakupu je potrebno predložiti ZZ člansko izkaznico.

Bodifit Shop

Spletna trgovina s športno prehrano in prehranskimi dodatki.

Za člane Zdrave zabave ponujajo 10% popust na celotno košarico.

Pri nakupu uporabi kodo “ZZCLAN10“.

Wakepark Dooplek

Članom Zdrave zabave ob predložitvi članske izkaznice nudijo vsak četrtek  v času sezone 20% popust na dnevno karto.