Rezervacija terminov in nakup kart poteka digitalno s pomočjo spletnega portala MyPlanly. Pred pričetkom rezervacije poljubnega športa in termina je potrebna izpolnjena brezplačna članska prijavnica. Po SMS in e-pošti boš prejel dostop do portala za rezervacijo terminov. Preveri cenik vadb za študente in ne-študente na tej povezavi.

POSTANI ČLAN SPLETNA REZERVACIJA VADB

Navodila o načinu poteka rezervacije najdeš nižje na strani.

 • Termini vadb v Športni dvorani Vrbanska, pod stopnicami na Kalvarijo.
 • Svoj termin rezerviraj v spletni ali mobilni aplikaciji.

 • Skupinske vadbe se izvajajo na lokacijah Bodifit centrov po objavljenem urniku.
 • V spletni ali mobilni aplikaciji kupi karto, ki ti najbolje ustreza, ter ob prvem obisku vadbe na recepciji Bodifit predloži račun, ki ga prejmeš po e-pošti.
 • Vadba je možna samo po nakupu karte v spletni aplikacji. Karte bodo na voljo kmalu.
 • Bodifit storitve v okviru Zdrave zabave omogočajo obiske skupinskih vadb, fitnesa ter savn.

NAVODILA ZA REZERVACIJO TERMINA

 1. Izpolni člansko prijavnico Zdrave Zabave.
 2. Po prijavi na podan e-naslov in SMS prejmeš navodila za prijavo v sistem rezervacij MyPlanly.
 3. Priporočamo prenos brezplačne mobilne aplikacije (iOS, Android, Huawei), s katero je rezervacija termin gotova v zgolj nekaj sekundah. Na voljo tudi spletna aplikacija (https://www.myplanly.com/login).
 4. REZERVACIJA TERMINA V APLIKACIJI: po prijavi v aplikacijo vidiš vse aktualne karte/tipe rekreacije, od koder preprosto izbereš željeno karto, nato tip vadbe in dan/uro ter potrdiš termin. Prijaviš se lahko na več terminov/tipov vadb naenkrat.
 5. REZERVACIJA TERMINA V SPLETNI APLIKACIJI: po prijavi v sistem izberi zavihek “naroči se na skupinsko vadbo”, kjer izbereš karto, tip vadbe in dan/uro ter potrdiš.
 6. Nekatere karte so plačljive (BodiFit skupinske vadbe, fitnes ter savne). Plačilo izvedeš v mobilni ali spletni aplikaciji z uporabo bančne kartice.
 7. Na dan izbrane rekreacije prejmeš opomnik o terminu kot potisno sporočilo in SMS.
 8. Rezervacije terminov so možne 8 dni v naprej. Če se rekreacije ne udeležiš, te prosimo, da se iz termina odjaviš največ 3 ure pred začetkom termina, v nasprotnem primeru bomo karto po treh neudeležbah zamrznili.
 9. Vsaka rekreacija ima omejeno število prostih mest. Ko se ta zapolnijo, termin rekreacije več ni viden. V kolikor se mesta zaradi odpovedi sprostijo, je rezervacija ponovno mogoča.
 10. Na kraju vadbe bodo informatorji Zdrave zabave preverjali prisotnost. Pred pričetkom se zglasi pri pristojni osebi, kjer potrdiš svojo prisotnost.

NAVODILA REZERVACIJE V MOBILNI APLIKACIJI


NAVODILA REZERVACIJE V SPLETNI APLIKACIJI