Rezervacija terminov in nakup kart poteka digitalno s pomočjo spletnega portala MyPlanly. Pred pričetkom rezervacije poljubnega športa in termina je potrebna izpolnjena brezplačna članska prijavnica. Po SMS in e-pošti boš prejel dostop do portala za rezervacijo terminov. V primeru, da nisi študent, je za rezervacijo termina izbrane vadbe potrebno kupiti karto, kar je možno narediti v portalu. Preveri cenik vadb za študente in ostale na tej povezavi.

OPOZORILO: V primeru, da igrata badminton skupaj eden ali več študentov in eden ali več neštudentov, je potrebno, da neštudent kupi karto za 10 obiskov. Prav tako mora vsak drugi obisk badmintona rezervirati neštudent.

POSEBNO OBVESTILO:
Odpoved rekreacije v Športni dvorani Vrbanska bo naslednje dni:

 • Pričetek nove sezone: 1. oktober 2024
POSTANI ČLAN SPLETNA REZERVACIJA VADB

Navodila o načinu poteka rezervacije najdeš nižje na strani.

 • Termini vadb v Športni dvorani Vrbanska, pod stopnicami na Kalvarijo.
 • Svoj termin rezerviraj v spletni ali mobilni aplikaciji.
 • Več informacij o rekreaciji v Športni dvorani Vrbanska si oglej na povezavi TUKAJ.


NAVODILA ZA REZERVACIJO TERMINA

 1. Izpolni člansko prijavnico Zdrave Zabave.
 2. Po prijavi na podan e-naslov in SMS prejmeš navodila za prijavo v sistem rezervacij MyPlanly.
 3. Priporočamo prenos brezplačne mobilne aplikacije (iOS, Android, Huawei), s katero je rezervacija termin gotova v zgolj nekaj sekundah. Na voljo tudi spletna aplikacija (https://www.myplanly.com/zdrava_zabava/).
 4. REZERVACIJA TERMINA V APLIKACIJI: po prijavi v aplikacijo vidiš vse aktualne karte/tipe rekreacije, od koder preprosto izbereš željeno karto, nato tip vadbe in dan/uro ter potrdiš termin. Prijaviš se lahko na več terminov/tipov vadb naenkrat.
 5. REZERVACIJA TERMINA V SPLETNI APLIKACIJI: po prijavi v sistem izberi zavihek “naroči se na skupinsko vadbo”, kjer izbereš karto, tip vadbe in dan/uro ter potrdiš.
 6. Nekatere karte so plačljive (BodiFit skupinske vadbe, fitnes ter savne). Plačilo izvedeš v mobilni ali spletni aplikaciji z uporabo bančne kartice.
 7. Na dan izbrane rekreacije prejmeš opomnik o terminu kot potisno sporočilo in SMS.
 8. Rezervacije terminov so možne do 14 dni v naprej. Če se rekreacije ne moreš udeležiti, je obvezna odjava iz rezerviranega termina, kar lahko storiš do 6 ur pred pričetkom izbranega termina, v nasprotnem primeru bomo karto po dveh neudeležbah zamrznili. V primeru, da si zamudil/a odjavni rok zaradi opravičljivih razlogov, sporoči to na ziva@zdravazabava.com.
 9. Vsaka rekreacija ima omejeno število prostih mest. Ko se ta zapolnijo, termin rekreacije več ni viden. V kolikor se mesta zaradi odpovedi sprostijo, je rezervacija ponovno mogoča.
 10. Na kraju vadbe bodo informatorji Zdrave zabave preverjali prisotnost. Pred pričetkom se zglasi pri pristojni osebi, kjer potrdiš svojo prisotnost.

NAVODILA REZERVACIJE V MOBILNI APLIKACIJI


NAVODILA REZERVACIJE V SPLETNI APLIKACIJI