Wings for life world run

posted in: Novičke | 0

Študentje pozor! Sodelujte v #worldrun ŠTUDENTSKEM GLOBALNEM IZZIVU, na katerem boste s svojimi razdaljami tekmovali s študenti celega sveta ???

WINGS FOR LIFE WORLD RUN GLOBALNI ŠTUDENTSKI IZZIV

 Wings for Life World Run je mnogo več kot samo dobrodelni dogodek, organiziran z namenom zbiranja sredstev za raziskavo poškodb hrbtenjače. Tukaj ni govora samo o dosežkih, ki neposredno zadevajo zdravljenje poškodb hrbtenjače, ampak tudi o malo manj izpostavljenih, vendar zato nič manj impresivnih dejstvih. Z vsakim letom se povprečna razdalja tekačev vedno bolj podaljšuje, prav tako nas tisti najboljši tekači vedno znova puščajo odprtih ust, ko na velikem zaslonu spremljamo neverjetne razdalje, ki jih je človek uspel preteči preden ga je ujelo zasledovalno vozilo.

Na startu nas vsako leto čaka vedno večja množica tekačev. Zelo pomemben del te množice pa predstavljate prav študentje, ki z zdravim načinom življenja, jekleno voljo in dobrodelnostjo poosebljate glavne vrednote fundacije Wings for Life in dajete odličen zgled mlajšim generacijam.

Zato smo vam letos pripravili dodatno motivacijo in vzpodbudo, da se nam 7. maja pridružite na Kongresnem trgu. Vsi študentje z veljavnim statusom v letu 2017 se lahko preko e-Študentskega servisa prijavite na tek po znižani ceni 20 EUR. e-Študentski servis sprejema prijave do 30. aprila 2017.

Sodelujte v WINGS FOR LIFE WORLD RUN GLOBALNEM ŠTUDENTSKEM IZZIVU, svetovnem študentskem tekmovanju, na katerem boste s svojimi razdaljami neposredno tekmovali s študenti iz celega sveta. Vse kar morate storiti je, da se pridružite eni izmed univerzitetnih ekip (Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem). Ekipam se pridružite tukaj  

Pogoj za sodelovanje pri izzivu je, da ste član ene izmed ekip. Zmagovalec in zmagovalka z najboljšim globalnim rezultatom pa se bosta za nagrado lahko udeležila teka v letu 2018 na katerikoli lokaciji po svetu.

Se vidimo 7.maja!

GlobalniStudentskiIzziv_Web_2017-03-16