Študentski ski opening – Kope, 19.12.

posted in: Novičke | 0

Smučarji, borderji oz. vsi snežni norci POZOR!

ŠOUM in Zdrava Zabava za vas organizira pravi študentski odklop na Kopah. Skupaj s študenti in študentkami se bomo odpravili na smučišče Kope, na najbolj party smučišče v Sloveniji, kjer se bojo smučarji in borderji udeležili nočne smuke, za vse ostale ljubitelje snega bomo pa pripravili različne snežne aktivnosti.

Tak da če nena smučaš to ne pomeni da se nena smeš udeležiti norega dogodka na Kopah 😉 Poskrbeli bomo za animacijo ob smučišču in različna tekmovanja v snežnih radostih.

PROGRAM:
Odhod avtobusa bo ob 15.30 iz parkirišča pri Štuku. Nočna smuka traja od 18.00 do 21.00. Po končanem smučanju vas pripeljemo še v večer nore zabave z animacijo, ki bo v Holcer Pub-u. Vračali se bomo pa previdoma ob 2.00 uri zjutraj.

Kotizacija dogodka je 10€ in zajema:
– Avtobusni prevoz
– Smučarsko karto
– Topel obrok
– Animacijo
– Večerno zabavo

Prijave zbiramo na info točki Zdrave zabave, kjer se tudi poravna kotizacija (Gosposvetska cesta 84, 2000 Maribor – delovni čas: od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00).

Zadnji rok za prijavo je do 16.12.2016 oz. do zapolnitve mest!!!

Omogočili smo vam tudi izposojo opreme (smučarski čevlji, smuči, palice ali snowboar in bootsi) po znižani ceni 10€. V kolikor si boste izposodili opremo, nam pravočasno sporočite in si jo rezervirajtre.

Tudi za tiste, ki še niste smučali ali boardali smo poskrbeli.
Izposoja opreme (smučarski ali snowboard komplet) + 2 urni začetni tečaj smučanja ali boardanja za samo 20€.

Prijavi se in odCUFAJ v belo divjino!


 

https://www.facebook.com/events/1823325191242599/