Postani ZZ član in sodeluj v NAGRADNI IGRI!

posted in: Novičke | 0

Članstvo Zdrave Zabave je popolnoma BREZPLAČNO in vam prinese OGROMNO ugodnosti. V ŠD Vrbanska vam nudimo BREZPLAČNO rekreacijo, ki poteka od ponedeljka do petka, med 18:00 in 22:00 uro. Izbirate lahko med termini:

  1. ODBOJKE
  2. KOŠARKE
  3. FUTSALA
  4. NAMIZNEGA TENISA
  5. FUNKCIONALNEGA TRENINGA
  6. BADMINTONA.

Poleg terminov rekreacije vas čakajo številna tekmovanje, lige in turnirji, ki potekajo tekom študijskega leta in vam popestrijo šolske popoldneve. Ker ekipni športi niso za vsakega, vam ponujamo tudi samostojno rekreacijo v sodelovanju z BODIFITO-om – FIT ŠTUDENT. Pri nas lahko zakupite obiske za FITNES, SKUPINSKO VADBO ali SAVNO, ki jih lahko izkoristite v kar TREH različnih BODIFIT centrih v Mariboru (Bodifit Studenci, Bodifit Maribor in Bodifit City).

V mesecu oktobru in novembru pa vas čakajo tudi nagrade! Izmed vseh, ki se bodo prijavili in postali člani Zdrave Zabave bomo žrebali preko 200 nagrajencev, ki bodo dobili neverjetne nagrade. Med drugimi tudi vikend najem avtomobila Škoda po izbiri, Elan smuči, smučarska oprema, športna prehrana, InBody testiranje in še mnogo več!

Zato pohiti z BREZPLAČNIM ČLANSTVOM in športaj ZASTONJ!

POSTANI ČLAN