Postani FIT ŠTUDENT z BODIFIT PLAY

posted in: Novičke | 0

Žal nam trenutne epidemiološke razmere še vedno onemogočajo pričetek rekreacije v naših športnih programih. Ker v tem trenutku nikakor ne moremo napovedati, do kdaj bodo te razmere trajale, vam ponujamo brezplačno možnost dostopa do virtualnih vadb, ki jih je pripravil Bodifit.

BODIFIT Play je prvi slovenski fitnes portal z več kot 100 strokovno vodenimi vadbami na zahtevo, online osebnim trenerstvom, spletnimi fitnes tečaji ter literaturo in blogom, ki zaokrožujejo vse, kar potrebujete za zdrav in uravnovešen življenjski slog. In ne le to, vsak dan potekata 2 vadbi tudi V ŽIVO. 
Na Univerzitetni športni zvezi Maribor smo poskrbeli, da boste lahko v okviru vadbe FIT ŠTUDENT do nadaljnjega uporabljali ta portal brezplačno. Edini pogoj je, da imate v letošnjem študijskem letu veljaven status študenta ter da poravnate članarino za društvo Bodifit v znesku 10 EUR.
 
Vse kar morate narediti je, da:
1. (Brezplačno)  se včlanite v Zdravo Zabavo (Univerzitetna športna zveza Maribor) na tej POVEZAVI 

2. Na info@zdravazabava.com pošljete mail, da želite brezplačni dostop do portala BODIFIT Play

3. Nato vam bomo posredovali povezavo, kjer boste vnesli svoje podatke ter tako brezplačno dostopali do velikega števila vadb, ki potekajo v realnem času, dnevno pa organizirajo tudi virtualno vadbo v živo.