Postani del projekta Active families!

posted in: Novičke | 0

Projekt “Active Families” je prijavljen preko programa Erasmus+ Sport, ki ga financira Evropska komisija. Projekt se izavaja skupaj s partnerji iz Makedonije in Slovenije.

Projekt “Active Families” je namenjen družinam in družinam z gibalno oviranimi člani, ki jih želijo spodbuditi, da sprejmejo športne dejavnosti in jih vključijo v svoj vsakdan. S skupno vadbo lahko vsi družinski člani izboljšajo svoje zdravje in počutje – Aktivne družine so ključ do zdravega življenjskega sloga.

Na tem mestu vabimo vse družine, ki si želijo postati še aktivnejše in hkrati okrepiti svoje družinske vezi, da se pridružijo v  projektu “Active Families”. V okviru projekta bo pripravljenih kar 20 različnih športnih aktivnosti, ki jih lahko družinski člani izvajate skupaj. S tem bomo spodbujali zdrav način življenja ter povezovanje med družinskimi člani. Ne zamudite priložnosti, da postanete del odličnega projekta ter prispevate k boljšemu in aktivnejšemu načinu življenja!

Prijavni obrazec za sodelovanje v projektu “Active Families”: https://forms.gle/SKXb42fJgx3SJduo6 

Veseli bomo, če se boste priključili projektu in jim pomagali uspešno izpeljati projekt, saj boste skupaj z družino dobili nove ideje za aktivno preživljanje prostega časa in verjamemo, da boste uživali pri tem.

Prijavljenim družinam bodo vse nadaljne informacije poslali preko elektronske pošte.

Veselijo se sodelovanja z vami in naj omenimo, da bodo v septembru organizirali prijetno druženje vseh sodelujočih družin v Mariboru, ki bo 30. septembra na Športnem centru Fontana.

Več informacij o samem projektu lahko najdete na spletni strani projekta: https://acfam.sim.org.mk/, veseli pa bodo, če jim boste začeli slediti na Instagramu ali Facebook-u (“Active Families”)

V kolikor potrebujete še kakršno koli informacijo v zvezi s projektom se lahko obrnete na Jana Sredenška (031 283 418, jan.sredensek@zdravazabava.com).