Izjemna priložnost, da začneš svoje smučarsko znanje prenašati na druge, smuke željne nadobudneže. V sodelovanju s priznanim demonstratorjem Alešom Valentijem iz društva ABC šport boš dobil potrebno znanje in izkušnje, končni uspeh je odvisen le še od tebe. Tečaj je izjemna priložnost, ki vam omogoča poučevanje skupin ali posameznikov, ki se želijo naučiti smučati ali pa si svoje obstoječe smučarsko znanje nadgraditi.

Na tečaju za učitelja smučanja – U1 predelamo naslednje vsebine:

• Teoretični del:
Zajema teoretična predavanja splošnih vsebin in specialnih vsebin. Med splošne vsebine spadajo Management v športu, Osnove razvojne psihologije in psihologije v športu, Osnove pedagogike in didaktike v športu, Osnove športne medicine,… Med specialne vsebine pa sodijo Tehnika in metodika alpskega smučanja, Smučarska oprema in priprava smuči, ter Zgodovina smučanja.
• Praktični del:
Namenjen je pridobivanju praktičnega znanja, tehnični izvedbi in metodam poučevanja. Tako so vsebine prilagojene metodičnemu postopku osvajanja smučarskega znanja od prvih korakov na snegu in vse do najzahtevnejših oblik smučanja z zarezno tehniko.
• Vsebina:
teoretične vsebine 36ur
delo na snegu 36 ur
izpiti 8 ur
pedagoška praksa 20 ur

Cena tečaja:

od 330€ dalje, odvisno od števila prijavljenih.


Informacije in prijave:

Organizator tečaje je UŠZM v sodelovanju s Športnim društvom ABC šport.

INFO TOČKA ZDRAVE ZABAVE

Gosposvetska cesta 84 (pri kavarni Trust)

ZEMLJEVID

Telefon: 02 234 21 40

GSM (v času uradnih ur): 041 560 738

e-mail: info@zdravazabava.com

  • Kdaj: 25.12 - 30.12.2016
  • Kje: Kope
  • Koliko: od 330€ dalje