Šport, ki izhaja iz poznega 19. stoletja, ko so ga prvi začeli igrati v Angliji, ima danes po vsem svetu veliko privržencev, navijačev ter profesionalnih teniških igralcev. Tudi ti se lahko pridružiš športu, ki privlači tako mlade kot tudi starejše.

Tečaj je namenjen vsem, ki imajo strast do te razburljive discipline kot tudi tistim, ki bodo ta šport še vzljubili. Vsekakor pa izboljša kondicijo telesa, ravnotežje, hitrost, eksplozivnost ter krepi in skladno razvija vse mišice telesa. Tečajniki bodo svoje znanje osvojili v osmih urah. Začetniki se bodo naučili kombinacijo osnovnih udarcev (volley, smash, servis), igra ob mreži, lob, …

Za skupino oz. izvajanje tečaja sta potrebna najmanj dva kandidata. Priporočljiva opreme so teniški športni copati (raven podplat – brez profila), športna oblačila in plastenka vode. Možnost izposoje loparja! V primeru slabega vremena se termini prestavijo po dogovoru.


Tečaj se izvaja v sodelovanju z zunanjim partnerjem, zato udeleženci prejmete vse potrebne informacije neposredno pri njih. Za dodatne informacije in aktualne termine jih lahko kontaktirate na spodnje kontakte:

Tenis klub Branik
Tel: 070 845 841
teniski-klub.branik@amis.net
www.teniski-klub-branik.si

Neposredno pri ponudniku tečaja se pozanimajte glede morebitnih ugodnosti in posebnih pogojev, saj članom Zdrave Zabave praviloma pripadajo določene ugodnosti in popusti.