Pod strokovnim vodstvom trenerjev Wingchun Kung Fu-ja bomo na tečaju samoobrambe pridobili osnovno teoretično in praktično znanje o preprosti samoobrambi in obrambi pred oboroženim napadalcem. Spoznali bomo osnovne udarce in brce,  povezovanje brc in udarcev v serije, učinkovite osnovne samoobrambne tehnike, osnovne vaje za krepitev telesa z lastno težo, osnovne udarce s palico, obvladovanje borbenih kombinacij s palico, obrambo pred palico, ipd.
Uvodni del ure je namenjen ogrevanju celotnega telesa, strechingu (raztezanju), lažjim vajam za ravnotežje, gibljivost in moč. V glavnem delu ure bomo po programu izvajali osnovne in kombinirane udarce, brce, tehnike izmikanja, tehnike ročnih in nožnih udarcev, brc, ipd.

Pri tehničnem delu vadbe bodo tehnike prilagojene tudi ženskim spolom, saj je tečaj namenjen ženskam in moškim. Tehnike, ki se jih boste naučili so izredno preproste, direktne in učinkovite. To pomeni, da ne izvajate raznih akrobatskih in kompleksnih tehnik, ki vam vzamejo veliko časa in se izkažejo nedelujoče pod stresnimi pogoji, ampak trenirate enostavne in lahko izvedljive stvari.


Tečaj se izvaja v sodelovanju z zunanjim partnerjem, zato udeleženci prejmete vse potrebne informacije neposredno pri njih. Za dodatne informacije in aktualne termine jih lahko kontaktirate na spodnje kontakte:

Satori Wingchun Kung Fu, Satori Slovenija.
telefon: 040 377 499
mail: nenad.wingchun@gmail.com

Neposredno pri ponudniku tečaja se pozanimajte glede morebitnih ugodnosti in posebnih pogojev, saj članom Zdrave Zabave praviloma pripadajo določene ugodnosti in popusti.