Rolanje je izredno prijetna, moderna oblika športne rekreacije, ki jo lahko “zganjamo” individualno, v paru, družinsko ali v skupinah. Prijeten razlog za še prijetnejše druženje je lahko čudovit način preživetja prijetnega, aktivnega popoldneva ali redne rekreacije z namenom pridobivanja telesne kondicije.
V začetniškem tečaju se boš naučil osnovnih gibanj, ustavljanj in zavijanj! Spoznal boš skrivnosti vzdrževanja rolerjev, umetnost menjave koles, na kaj moraš paziti pri nakupu rolerjev in zaščitne opreme, ipd. En dan je namenjen tudi izletu v ‘mesto’, kjer se srečaš in spoprijateljiš z vsemi nadlogami, ki prežijo na rolarja v prometu (luknje, kanali, pesek, pločniki, klančine…).
Po tečaju boš lahko samozavestno rolal tudi po eni nogi, šibal v ‘limoncah’, se ustavljal z zavoro, v travi in pesku ter zavijal kot pravi mojster! Začutil boš, kako je rolanje enostavno in hotel boš še!

Termini tečaja

Termini so v pripravi.

Termini se lahko zaradi vremenskih razmer spremenijo! Glede točne ure pričetka bodo kandidati obveščeni ob informativni prijavi!

Cena tečaja:

25€ za 8 urni tečaj.

Cena velja za člane Zdrave zabave – možnost brezplačne včlanitve. Tečaj obsega 8 ur, na tečaju je obvezna vsa zaščitna oprema. Minimalno število prijavljenih za izvedbo tečaja so 4 osebe, v primeru manjšega števila se cena ustrezno poviša. Možnost najema rolarjev in zaščitne opreme.

Plačilo najmanj 3 dni pred začetkom tečaja na info točki Zdrave zabave. Ob prijavi se vplača akontacija 20€

 


Informacije in prijave:

Tečaj bodo vodili strokovno usposobljeni učitelji rolanja ICP Slovenija.

Gosposvetska cesta 84 (pri kavarni Trust)

ZEMLJEVID

Telefon: 02 234 21 40

GSM (v času uradnih ur): 041 560 738

E-mail:klemen@zdravazabava.com

  • Kdaj:
  • Kje: pločniki in ulice Maribora, parkirišče dvorane Tabor in še kje ...
  • Koliko: 25€ za 8 urni tečaj