Pridobite znanja o anatomiji in fiziki ter pravilih varnega potapljanja na vdih. Vsak potapljač na vdih mora osvojiti pravilno dihanje, pravilno plavanje s plavutmi in izenačevanja. Po zaključenem tečaju boste usposobljeni za varno potapljanje na vdih in pomoč pri reševanju ponesrečencev.

Tečaj bo vodil mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS Jure Daić. Jure je izkušen inštruktor potapljanja na vdih z dolgoletnimi izkušnjami. Še vedno je aktiven tekmovalec in si lasti številne državne rekorde in naslove državnega prvaka. V globinskih disciplinah sodi v sam svetovni vrh.

Tečaj je sestavljen it teoretičnega dela (9h), vajami v mirtnih, zaprtih vodah (3h), dihalne tehnike (2h) in praktičnim delom na morju (6h).

Omejitve:

Vsi tečajniki morajo biti starejši od 15 let. Tečaj se odsvetuje srčnim bolnikom, ljudem s kroničnimi težavami s sinusi ali vnetji ušes. Lastna oprema ni potrebna, je pa zaželena (opreme ne kupovat v naprej, dodatne informacije na prvih predavanjih).

Termin tečaja

Trenutno ni aktualnih terminov

TEČAJ SE V KOMPLETU IZVEDE NA KRKU – MALISNKA
PRAKTIČI DEL – IZVEDBA NA MORJU – KRK (vsak tečajnik si sam izbere kateri vikedn se bo tečaja udeležil). Prenočišče je organizirano s strani ponudnika tečaja. 

Cena

240€ – za člane Zdrave Zabave

Cena za člane Zdrave Zabave znaša 240 EUR / komplet (redna cena 280 EUR) in in zajema predavanja, skripto v slovenskem jeziku, mednarodno licenco PSS freediver, diplomo in izposojo manjkajoče opreme.

Za ugodnost je potrebno biti član Zdrave Zabave (brezplačna včlanitev), včlanite se lahko na Info točki ZZ (Gosposvetska cesta 84, zraven kavarne Trust)

Tečajniki si sami plačajo nočitev na potopih na morju, ter si sami zagotovijo prevoz do morja. (nočitev je organizirana, za prevoz pa se uskladimo med seboj)

Informacije, prijave in brezplačna včlanitev na info točki Zdrave Zabave, Gosposvetska cesta 84, MB (Zraven kavarne Trust).

Pogoj za udeležbo na tečaju in koriščenje posebne cene je brezplačno članstvo v Zdravo Zabavo.

Znesek tečaja se poravna neposredno pri ponudniku tečaja.


Informacije in prijave:

Organizator: Zdrava Zabava – Univerzitetna športna zveza Maribor

Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor

Telefon:     02 234 21 41

E-Mail: info@zdravazabava.com

Izvajalec: Športno društvo H2O team

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor

GSM: 031 827 392.

E-Mail: jure@h2oteam.com

Tečaj je seznanjen iz teoretičnega dela (2×4 ure), vajami v bazenu (2×2 uri) in praktičnim delom na morju (3 dni / 6 ur).

  • Kje: Otok Krk, Hrvaška
  • Kdaj: trenutno ni aktualnih terminov
  • Koliko: 240€ za člane ZZ