Namen tečaja je podrobno spoznati vse tehnike lova in specifike lova na posamezne ribje vrste. Predavanja zajemajo tudi lovske izkušnje in skrivnosti pridobljene tekom celotne Juretove lovske kariere in so v celoti predstavljene z atraktivnimi video posnetki. Te informacije olajšajo lovske začetke, prinesejo prve trofeje in naredijo odločilno razliko med lovskim uspehom in neuspehom. Med ostalim bodo podane tudi informacije o uporabi in izbiri primerne opreme, izogibanju nevarnostim, telesni pripravi, treningih in prehrani.

Lokacija

Tečaj se odvija na otoku Krku, vso letno sezono po dogovoru.

Termini

pomlad 2019

Cena tečaja:

Cena za člane Zdrave Zabave znaša 90 EUR / komplet (redna cena 120 EUR) in zajema predavanja, skripto v slovenskem jeziku, in izposojo manjkajoče opreme.

Teoretični del: 10 ur (2 x 5 ure)

Tečajniki si sami plačajo nočitev na potopih na morju, ter si sami zagotovijo prevoz do morja. (nočitev je organizirana, za prevoz pa se uskladimo med seboj)

Pogoj za udeležbo na tečaju in koriščenje posebne cene je brezplačno članstvo v Zdravo Zabavo, včlanite se lahko na Info točki ZZ (Gosposvetska cesta 84, zraven kavarne Trust).

Znesek tečaja se poravna neposredno pri ponudniku tečaja.

 

Informacije in prijave:

Organizator: Zdrava Zabava – Univerzitetna športna zveza Maribor

Gosposvetska cesta 84 (pri kavarni Trust)

ZEMLJEVID

Telefon: 02 234 21 40

E-mail: info@zdravazabava.com

 

Izvajalec: Športno društvo H2O team

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor

GSM: 031 827 392.

E-Mail: jure@h2oteam.com

  • KJE? otok Krk, Hrvaška
  • KDAJ? Celo letno sezono
  • KOLIKO? 90€