Program obsega praviloma 10 plavalnih ur in je namenjen tistim, ki si želijo naučiti plavati in tistim, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Tečaj se lahko izvede v formiranih skupinah (več udeležencev), možno pa se je dogovoriti tudi za tečaj v manjših skupinah ali individualno, kjer je v ospredju osebni pristop – tako je napredovanje hitrejše in zabavnejše.

Začetni tečaj zajema prilagajanje na vodo, dihanje, lebdenje, osnove tehnik plavanja, prsno, kravl, ipd. V tečaj bodo vključeni vadbeni pripomočki za lažji doseg končnega cilja, t.j. – naučiti se plavati.

Nadaljevalni – izpopolnjevalni plavalni tečaj temelji na izpopolnitvi osnovnih tehnik plavanja in izboljšanju nadaljevalnih plavalnih tehnik, kot so prsno-napredno, hrbtno plavanje, kravl, delfin, obrati, pravilno dihanje, skok v vodo, ipd.
Vodja tečaja se bo prilagodil znanjem tečajnikov.

Tečaj obsega 10 ur, odvil se bo na bazenu Pristan ali v Rušah.


Tečaj se izvaja v sodelovanju z zunanjim partnerjem, zato udeleženci prejmete vse potrebne informacije neposredno pri njih. Za dodatne informacije in aktualne termine jih lahko kontaktirate na spodnje kontakte:

Plavalni klub Branik
031 651 868 (prof. Silvester Lipošek)
plavalniklubbranik@siol.net
www.plavalniklub-branik.si

Neposredno pri ponudniku tečaja se pozanimajte glede morebitnih ugodnosti in posebnih pogojev, saj članom Zdrave Zabave praviloma pripadajo določene ugodnosti in popusti.