IZREDNO OBVESTILO!!

VSA ŠPORTNA VADBA PROGRAMA ZDRAVA ZABAVA V ŠPORTNI DVORANI VRBANSKA ZARADI SITUACIJE S COVID-19 KORONAVIRUSOM OD PONEDELJKA, 16. MARCA 2020 DO PRENEHANJA VARNOSTNIH UKREPOV ODPADE!! 

Športna dvorana na Vrbanski cesti že vrsto let predstavlja enega izmed temeljev ponudbe storitev Zdrave zabave. Dvorana, ki je odprta vsak delovnik (natančen urnik najdeš tukaj), je namenjena rekreaciji študentov in ostalih v velikem naboru skupinskih športov.

Veliko dogodkov in tečajev v organizaciji Zdrave zabave se izvajajo prav v dvorani, ki se nahaja zraven stopnic na Kalvarijo in ki predstavlja pomembno stičišče najrazličnejših športnikov tega dela Maribora.

Spodaj so našteti vsi športi, ki jih Univerzitetna športna zveza Maribor ponuja v času študijskega leta.

  • Futsal
  • Odbojka
  • Badminton (za študente brezplačen ob četrtkih med 20:00 in 22:00 uro)
  • Košarka
  • Namizni tenis

Rekreacija poteka po principu: “prideš, igraš”. Študenti za sodelovanje na rekreaciji potrebujete le potrjeno članstvo za tekočo sezono (članstvo je brezplačno), ne-študenti prav tako, s tem da morate imeti pred začetkom rekreacije poravnan znesek za izbran šport (cenik).

 

Bodi pozoren, da si pred začetkom ogledaš termine in odpovedi rekreacij, da ne bi na vadbo prišel zastonj.

Info telefon: 02 234 21 40


 

 

 


Če si študent/ka se to sezono rekreiraš brezplačno!

POSTANI ČLAN

Dvorana se nahaja na Vrbanski cesti, pod stopnicami na Kalvarijo. Bodi pozoren na spremenjen parkirni režim pri Škofijski gimnaziji.