Šola teka oz. tekaška vadba je namenjena začetnikom, rekreativcem in tudi tistim z daljšo tekaško kilometrino. Teče se v skupini oz. v več manjših skupinah, ki se oblikujejo na osnovi posameznikovih sposobnosti. V tekaški družbi pozabimo na monotonost teka, prilagajamo se skupini in s tem hitreje napredujemo ter sklepamo nova prijateljstva. Tekmovalni cilji niso v ospredju. Gre za vsesplošno  dobro fizično in psihično  počutje. S sproščenim tekom v dobri družbi razbijamo stres, krepimo imunski sistem, hranimo se s hormoni sreče (serotoninom), kar z drugimi besedami pomeni, da ostajamo večno mladi.

Možnost individualne vadbe katera je namenjena posameznikom, ki imajo visoke tekmovalne cilje in tistim, ki se zaradi vsakodnevnih obveznosti ne morejo priključiti skupini. Na osnovi psihofizične ocene in ciljev posameznika se zanj pripravi individualni program vadbe. Termini vadbe se sproti dogovarjajo in izvajajo.

Tekaško vadbo v Mariboru vodita Helena Javornik in Borut Podgornik, ki sta svoje bogato znanje in izkušnje pripravljena deliti z vsemi, ki želijo s tekom aktivneje preživljati prosti čas.


Tečaj se izvaja v sodelovanju z zunanjim partnerjem, zato udeleženci prejmete vse potrebne informacije neposredno pri njih. Za dodatne informacije in aktualne termine jih lahko kontaktirate na spodnje kontakte:

TEKAŠKA VADBA MARIBOR
041 664 412
info@tekaskavadba.si
www.tekaskavadba.si

Neposredno pri ponudniku tečaja se pozanimajte glede morebitnih ugodnosti in posebnih pogojev, saj članom Zdrave Zabave praviloma pripadajo določene ugodnosti in popusti.