Šola teka oz. tekaška vadba je namenjena začetnikom, rekreativcem in tudi tistim z daljšo tekaško kilometrino. Teče se v skupini oz. v več manjših skupinah, ki se oblikujejo na osnovi posameznikovih sposobnosti. V tekaški družbi pozabimo na monotonost teka, prilagajamo se skupini in s tem hitreje napredujemo ter sklepamo nova prijateljstva. Tekmovalni cilji niso v ospredju. Gre za vsesplošno  dobro fizično in psihično  počutje. S sproščenim tekom v dobri družbi razbijamo stres, krepimo imunski sistem, hranimo se s hormoni sreče (serotoninom), kar z drugimi besedami pomeni, da ostajamo večno mladi.

Možnost individualne vadbe katera je namenjena posameznikom, ki imajo visoke tekmovalne cilje in tistim, ki se zaradi vsakodnevnih obveznosti ne morejo priključiti skupini. Na osnovi psihofizične ocene in ciljev posameznika se zanj pripravi individualni program vadbe. Termini vadbe se sproti dogovarjajo in izvajajo.

Tekaško vadbo v Mariboru vodita Helena Javornik in Borut Podgornik, ki sta svoje bogato znanje in izkušnje pripravljena deliti z vsemi, ki želijo s tekom aktivneje preživljati prosti čas.

PLAČILO

Informacije, prijave in brezplačna včlanitev na info točki Zdrave Zabave, Gosposvetska cesta 84, MB (Zraven kavarne Trust).

Znesek tečajanine se poravna neposredno pri ponudniku tekaške vadbe.

PRIJAVE

Zdrava Zabava – Univerzitetna športna zveza Maribor

Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor

02 234 21 41

info@zdravazabava.com

TEKAŠKA VADBA MARIBOR

041 664 412

›info@tekaskavadba.si

www.tekaskavadba.si

 

  • Kje: Maribor z okolico
  • Kdaj: trenutno ni aktualnih terminov
  • Koliko: 15€ / oseba mesečna vadnina 2x tedensko