Začetni tečaj plezanja je namenjen vsem, ki bi se radi spoznali s plezanjem. Cilj tečaja je kandidate usposobiti za varno plezanje v naravnih plezališčih, jih podučiti o osnovah plezalne tehnike ter se družiti in zabavati v naravi. Po zaključenem tečaju so kandidati usposobljeni za samostojno in varno plezanje tako v naravnih kot umetnih plezališčih.

Vključuje vadbo tehnike plezanja, vrvne tehnike, predavanje o prvi pomoči, plezalni zgodovini ter etiki in pet izletov v naravna plezališča.

Da spodbudimo naše tečajnike k plezanju, jim v času izvajanja tečaja nudimo neomejene brezplačne samostojne obiske našega plezalnega centra.

Tečaj poteka po programu plezalnega centra Klajmber, pet plezalnih dni pa skupaj preživimo v naravnih plezališčih. Od tega gremo na en dvodnevni plezalni izlet.


Tečaj se izvaja v sodelovanju z zunanjim partnerjem, zato udeleženci prejmete vse potrebne informacije neposredno pri njih. Za dodatne informacije in aktualne termine jih lahko kontaktirate na spodnje kontakte:

KLAJMBER, balvanski plezalni center d.o.o.
Valvasojeva ulica 38, 2000 Maribor

031 434 666
info@klajmber.si
www.klajmber.si

Neposredno pri ponudniku tečaja se pozanimajte glede morebitnih ugodnosti in posebnih pogojev, saj članom Zdrave Zabave praviloma pripadajo določene ugodnosti in popusti.