Maribor bo ponovno v gibanju!

posted in: Novičke | 0

Dogodek Maribor v gibanju se je septembra 2023 prvič predstavil Mariborčanom.

V »super športni konec tedna« so se združile tekaške prireditve, ki so do sedaj potekale ločeno. Tako so prireditve Otroški mestni teki, FIT Maribor in Tek zdravja ter Mestni trail tek z zaključkom s prireditvijo ZZrolano mesto, potekale skupaj – pod krovnim imenom Maribor v gibanju – Maribor InMotion.
Maribor v gibanju (»Maribor in.motion«) je osvežen športni projekt, ki je združil vse dosedanje mariborske organizatorje tovrstnih tekaških prireditev (»Mariborski mestni tek«, »Tek zdravja«, in »Run4motion«) v skupni dogodek z enim samim ciljem – ponuditi še boljšo tekaško izkušnjo.
Letos bo prireditev potekala med 13. in 15. septembrom 2024 z nekaj novostmi! Ponovno se bodo zabavale vse generacije, tekaški in tudi kolesarski navdušenci. Ajdin otroški tek je BREZPLAČEN, PRIJAVE za druge tekaške in kolesarske trase so že ODPRTE.
AJDIN OTROŠKI TEK
Petek, 13. september 2024

Zabavni tekaški dogodek namenjen našim najmlajšim oz. osnovnošolcem.

Tudi letos pričakujemo več kot 3000 otrok iz mariborskih in obmariborskih osnovnih šol.

MESTNI TEK ZDRAVJA

Sobota, 14. september 2024

Tek za vsakogar. Scenska krožna trasa po desnem in levem bregu reke Drave s fantastičnimi razgledi. Tecite za najboljši čas ali za dušo, odločitev je vaša.

URBANI TRAIL TEK

Sobota, 14 september 2024

V letu 2024 predstavljamo dva različni dolžini Urbanega trail teka. Krajšem, 12 kilometrskem teku, smo zamenjali števki in dobili 21 kilometrsko daljšo traso!

POHORSKI E-BIKE, GRAVEL & MTB VZPON

Nedelja, 15. september 2024

Kolesarska prireditev, ki se odvija s ciljem vzpona na Pohorje, obeta izjemno dinamično in raznoliko doživetje za udeležence kolesarjenja.

PRIJAVA

VEČ INFORMACIJ