Evropske Univerzitetne Igre 2024: Tvoja priložnost za nastop na največjem univerzitetnem tekmovanju v Evropi!

posted in: Novičke | 0

Si pripravljen(-a) nastopiti na največjem študentskem športnem prizorišču v Evropi? Evropske univerzitetne igre (EUI) 2024 vabijo!

Največji univerzitetni športni dogodek, ki združuje strast, talent in športni duh študentov s vse Evrope, se bo odvijal v slikovitih mestih Debrecen in Miškolc na Madžarskem. Po legendarni univerzijadi leta 1965 bo to največje univerzitetno športno srečanje na Madžarskem, ki bo gostilo več kot 4500 športnikov, v 17 različnih športih.

Pridruži se Sloveniji na poti do slavja!

Slovenske barve bodo na EUI 2024 zastopali naše študentke in študentje, ki bodo tekmovali v individualnih in ekipnih športih. Če si študent ali študentka Univerze v Mariboru in te mika, da bi se pridružil(-a) tej izjemni priložnosti, je zdaj tvoj trenutek!

Zdrava Zabava: Več kot le šport

Univerzitetna športna zveza Maribor (UŠZM) pod sloganom “Zdrava Zabava” vabi vse aktivne športnike in športnice s statusom študenta, da izrazijo svoj interes. Pošlji nam kratko predstavitev na info@zdravazabava.com – povej nam, v katerem športu tekmuješ, s katere fakultete prihajaš in kakšni so tvoje največji dosežki v letu 2023.

Kot del Slovenske univerzitetne športne zveze (SUSA), UŠZM stoji ob strani tistim, ki se želijo udeležiti mednarodnih tekmovanj, kot so EUI, univerzijade in druge športne prireditve na mednarodni sceni. SUSA je tvoja povezava do velikih univerzitetnih tekmovanj, saj je uradna članica Evropske univerzitetne športne zveze (EUSA) in Svetovne univerzitetne športne zveze (FISU), in edina, ki ti lahko odpre vrata k tej edinstveni izkušnji.

Kako Sodelovati?*

Zainteresiran/a?

Pošlji nam e-mail na info@zdravazabava.com s kratkim opisom tvojih športnih dosežkov, navedi fakulteto, ki jo obiskuješ in šport, v katerem tekmuješ. Povabili te bomo na kratek sestanek, kjer se bomo natančneje pogovorili o pogojih nastopa na igrah. Ne zamudi priložnosti, da postaneš del nečesa velikega.

*OPOMBA: izkazani interes še ne zagotavlja udeležbe na Evropskih univerzitetnih igrah 2024.

Odkrij več o Evropskih univerzitetnih igrah 2024

Za več informacij o EUI 2024 obišči uradno spletno stran.

Športniki in športnice Univerze v Mariboru, čas je, da zgrabite priložnost in zasijete na evropskem univerzitetnem športnem nivoju. Pridružite se nam na poti do uspeha, morda pa tudi novih prijateljstev in zagotovo veliko nepozabnih spominov, ki jih bomo skupaj ustvarili na Evropskih univerzitetnih igrah 2024!