DUP v curlingu

posted in: Novičke | 0

Razpis Državnega univerzitetnega prvenstva v curlingu 2017/18

 

Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Curling zveza Slovenije bosta v ponedeljek, 20. novembra 2017, v Ledeni dvorani Zalog organizirali Državno univerzitetno prvenstvo v curlingu za študijsko leto 2017/18.

 

Udeleženci tekmovanja se bodo borili za pridobitev naslova Državnega univerzitetnega prvaka v curlingu za študijsko leto 2017/18. Sodelujejo lahko študenti in študentke kateregakoli visokošolskega zavoda v Sloveniji, ki imajo veljaven status za študijsko leto 2017/18, pogoj za udeležbo pa je, da imajo člani oziroma članice posamezne ekipe veljaven status na istem visokošolskem zavodu. Vsaka ekipa mora imeti najmanj 4 in največ 5 članov.

 

Prvenstvo bo gostila Ledena dvorana Zalog na Hladilniški poti 36 v Ljubljani, potekalo pa bo po pravilih Curling zveze Slovenije. Udeleženci si bodo lahko na kraju tekmovanja brezplačno izposodili tekmovalno opremo. Vodja tekmovanja je Gregor Rigler (sca@curling-zveza.si).

 

Prijave študentov Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem zbirajo univerzitetne športne zveze v Ljubljani, Mariboru in Kopru:

 

  • Za ekipe Univerze v Ljubljani je zadolžena Športna zveza Univerze v Ljubljani (rok.petric89@gmail.com/ 040 422 262)
  • Za ekipe Univerze v Mariboru je zadolžena Univerzitetna športna zveza Maribor (info@zdravazabava.com/ 02 234 21 40)
  • Za ekipe Univerze na Primorskem je zadolžena Univerzitetna športna zveza Primorske (info@uszp.si/051 692 100)
  • Prijave ekip ostalih visokošolskih zavodov sprejema Slovenska univerzitetna športna zveza (info@susa.org/041 741 681)

 

Število ekip je omejeno na 24, organizatorja pa sta omejila tudi število mest za posamezne visokošolske ustanove:

 

  • Univerza v Ljubljani ima na voljo 12 mest
  • Univerza v Mariboru 6 mest
  • Univerza na Primorskem 3 mesta
  • Drugim visokošolskim zavodom pripadajo 3 mesta

 

Rok za prijavo ekip je sreda, 15. november 2017, do 24. ure. Prijavnina znaša 20 evrov, pri čemer bodo Športna zveza Univerze v Ljubljani, Univerzitetna športna zveza Maribor in Univerzitetna športna zveza Primorske prevzele prijavnino za svoje študente.

 

Vodje ekip bodo morali na dan tekmovanja izročiti predstavniku organizatorja v celoti izpolnjene individualne prijavnice vseh članov ekipe ter dokazila o statusu študenta za vse člane ekipe.

 

Več informacij najdete v priloženem RAZPISU.