Licenčni tečaj BODIFIT inštruktor

posted in: Novičke | 0

BODIFIT® INŠTRUKTOR VODENE VADBE, INDIVIDUALNE VADBE ALI PILATESA – licenca BODIFIT® inštruktor je rezultat več kot 20-letnih izkušenj in sodelovanja z mednarodnimi fitnes organizacijami.

Licenca je osnova za delovanje znotraj BODIFIT® programa, tečaj pa je namenjen prav vsem, ki jih navdušuje področje preventive, športa, fitnesa, vodenih vadb in pilatesa. Prav tako je namenjen vsem tistim, ki bi želeli razširiti svoja obzorja in bolje spoznati delovanje človeškega telesa ter vsem, ki jih to delo zanima tudi profesionalno. Vsebine tečaja zajemajo področja funkcionalne anatomije, osnove fiziologije, področja medicine športa, prve pomoči, biomehanike, kineziologije, prehrane, programiranja in dela v fitnesu, vsebine in principe vodenih vadb ter področje rekreacije.

Osnove individualne in vodene vadbe, pilates tehnike, preventiva, temelji funkcionalnih vadb in osebni pristop so zagotovo aktualni trendi, ki jim sledimo tudi na BODIFIT-u in jim dodajamo svojo noto, jih nadgrajujemo in izpopolnjujemo.

Tečaj zajema osnovni modul (temeljna teoretična in praktična znanja) + 3 specialne module in sicer modul individualne vadbe, modul vodene vadbe ter modul “pilates”.

Tečaj vodi eden izmed najuspešnejših pionirjev fitnesa, mednarodno priznan trener fitnesa, vodenih vadb in pilatesa, predavatelj in demonstrator, BODIFIT® strokovnjak MARKO GERŠAK z drugimi cenjenimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki.

Postani del največjega slovenskega fitnes tima!

Podrobnejše informacije najdeš TUKAJ, na voljo pa smo tudi preko e-maila akademija@bodifit.net.

Začnemo 11. maja 2019!